Mary2005 scrie:Nea Victor ne spuneti si capturile de pe sector ......
SECTOR A -----------LOCUL 7..........15,000 KG
SECTOR B ..............LOCUL 6 SI 13 ,,,,,,,13,800
SECTOR C ..............LOCUL 8 ................12,600
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Mary2005 scrie:Nea Victor ne spuneti si capturile de pe sector ......
sa fie oare ceva braconaj la mijloc?Val Pangica scrie:Se intimpla ceva ? Fata de celelate concursuri organizate pe Darvari se prinde putin ! Ce nu merge - scade apa , vremea , etc ? Anul trecut imi smulgeam parul din cap ca aveam numai 28 kg - cu scorul asta acum stateam mediu pe vreo 2 sectoare![]()
![]()
Cind ma uit la Zvonco , Sergiu , Ghita , Maty , Nitzu , Pork , Leo Denk , Mitrea , Iacob , Bodo , samd - parca mi se ridica parul in cap , la suferinta lor ! Spun asta pentru ca stiu senzatia !!
Poate or fii uitat toti sa pescuiasca![]()
![]()
Eu zic ca D-l Oana e mai in masura sa ne explice . Stie balta si are un punct de vedere pertinentDANEZU scrie:@Val Pangica
Daca ne uitam la media capturilor din acest an si comparam cu mediile din anii anteriori am putea trage o concluzie de ce se intampla???
Sa fie de vina faptul ca perioada este propice pentru reproducere si apetitul pentru mancare este scazut?
Merci anticipat.
"Apetitul pentru mancare" a anumitor pescari a fost foarte mare din pacate anul trecut......DANEZU scrie:@Val Pangica
Daca ne uitam la media capturilor din acest an si comparam cu mediile din anii anteriori am putea trage o concluzie de ce se intampla???
Sa fie de vina faptul ca perioada este propice pentru reproducere si apetitul pentru mancare este scazut?
Merci anticipat.