Cort Pelzer Bunker VS ProLogic Spider Bivy VS Navigator 2
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Dan Cristian
- veteran
- vladut mateianu
- veteran
Majoritatea corturilor care se bazeaza pe acest principiu(rapide) au inaltimea destul de mica, intre 130 cm si 150 cm. Dar sunt foarte rezistente la intemperii(furtuni, ploi puternice etc).
Daca vrei ceva mare si sigur, exista modelul produs in Africa de Sud( sunt cele pe care le are Raduta la Sarulesti) , model care are 190 cm inaltime si stabilitate foarte buna la furtuna, fiind pe cadru metalic....
Daca vrei ceva mare si sigur, exista modelul produs in Africa de Sud( sunt cele pe care le are Raduta la Sarulesti) , model care are 190 cm inaltime si stabilitate foarte buna la furtuna, fiind pe cadru metalic....
- Senzor Planet - Nada si Momeli de Pescuit
- Crapmania.ro - Pescuit la Crap
In weekendul acesta am folosit cortul Navigator 2 de la senzor cu winterskin. Eu l-as recomanda la oricine. Este foarte incapator si la un raport calitate-pret excelent (cred ca cel mai bun de pe piata). Pentru partidele lungi de pescuit este ideal. Fara winterskin era putin inghesuit (pat, scaun, masa, cutii, galeti, bagaje) dar locul de depozitare intre cort si winterskin a schimbat radical situatia.
Nu am mai avut condens dar nici nu am prins vreme rea.
De montat il montez in 15-20 minute, dar il demontez si impachetez in mai putin de 5 minute (pentru mine cel mai mare avantaj).
Nu am mai avut condens dar nici nu am prins vreme rea.
De montat il montez in 15-20 minute, dar il demontez si impachetez in mai putin de 5 minute (pentru mine cel mai mare avantaj).
- Dan Cristian
- veteran
Va multumesc ptr raspunsuri
, dar despre cel de la Nash Cort Double xxx Extreme 2 Man ce ziceti isi merita banuti?
Am citit ca si asta are tot la fel ferestre de aerisire in spate mi se pare ca veranta o are foarte mare ceea ce cred ca e bine sau cel putin in poze care le am vazut pe net arata foarte bine .

Am citit ca si asta are tot la fel ferestre de aerisire in spate mi se pare ca veranta o are foarte mare ceea ce cred ca e bine sau cel putin in poze care le am vazut pe net arata foarte bine .

- Dan Cristian
- veteran
Nash Double xxx Extreme 2 Man este "taticul lor", ai tot ce vrei (pereti dubli + winterskin optional, podea cusuta, ferestre, veranda si are niste dimensiuni, mai mult decat rezonabile). Daca obisnuiesti sa mergi destul de des la pescuit, in sesiuni de 2-5 zile, este o alegere foarte buna (intr-adevar si pretul este ceva mai mare ~1500 lei, dar calitatea costa). Acum depinde mult si de tine, cat vrei sa investesti in asa ceva.
http://www.xxx.ro/articole/casa-cu- ... ovici.html
http://www.xxx.ro/articole/casa-cu- ... ovici.html
- vladut mateianu
- veteran
Daca mai ai rabdare, din iulie va fi disponibil la noi si varianta noastra(acelasi cort, dar la pret mult mai mic). De asemenea, iesim pe piata cu inca 2 tipuri de corturi mari, unul avand dimensiunile 320 mm x 350 mm x 180 mm(inaltimea), cel mai mare cort cu montaj rapid produs in China....
Voi arata in curand poze cu ele.....
Interesantde vazut , dar oare nu exista diferente la membrana ? Coloana de apa etc?vladut mateianu scrie:Daca mai ai rabdare, din iulie va fi disponibil la noi si varianta noastra(acelasi cort, dar la pret mult mai mic). De asemenea, iesim pe piata cu inca 2 tipuri de corturi mari, unul avand dimensiunile 320 mm x 350 mm x 180 mm(inaltimea), cel mai mare cort cu montaj rapid produs in China....
PESCUITUL INSEAMNA ARTA
- vladut mateianu
- veteran
Nu exista. Sunt produse in aceasi fabrica. Uneori este vorba doar de snobism si proasta informare . De exemplu, "imi iau Pelzer ptr ca este nemtesc....." cam asta este romanul !