DJ CRAP Cupa Olteniei 10--13 iulie
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Dan Pop-Coman
- veteran
- liviu_iova
- member
-
- new member
Este al treilea weekend pe care-l petrec pe balta asta.Pe locurile unde am pescuit acum 3 saptamani cu Vali Nedelea si ceilalti prieteni din Buc, deja nu mai prinzi locuri.Media capturilor a crescut,Acum 2 saptamani(de Florii) s-a luat de 7 si 9 kg pe locul tau Vali.Eu am luat doar de 6, cativa de 4 si 3 , si multa ciortanime.Am pescuit numai la bile.
De Paste am stat pe un vad nepescuit anul asta si dupa prima noapte pestele a intrat pe dormeza: duminica spre luni recital, dar fara capturi spectaculoase, un singur sesar.Pescuit exclusiv la bila.
Va mai tin la curent cu mersul baltii.
De Paste am stat pe un vad nepescuit anul asta si dupa prima noapte pestele a intrat pe dormeza: duminica spre luni recital, dar fara capturi spectaculoase, un singur sesar.Pescuit exclusiv la bila.
Va mai tin la curent cu mersul baltii.
Fir Intins!
.
Liviu, dau un zaibar
la ce bile intra cel mai bine?
si care este media la ciortan? Ca asta o sa intre cel mai bine la concurs....cred

si care este media la ciortan? Ca asta o sa intre cel mai bine la concurs....cred

-
- member
Ma bucur enorm sa aud de la Liviu ca au inceput sa intre si pesti mari drept pentru care o sa il rog pe Doru si Liviu sa mai aranjeze o iesire pentru saptamanile urmatoare.
multumesc baietilor din Craiova
multumesc baietilor din Craiova
Vali NEDELEA
www.siweida.ro
www.siweida.ro
- Dan Pop-Coman
- veteran
-
- member
- Dan Pop-Coman
- veteran