mulinete crap/somn

Anunturi de vanzare-cumparare de echipamente de pescuit, noi sau second hand.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
marian_popescu
veteran

mulinete crap/somn

Mesaj de marian_popescu » 17 Mai 2008 20:28

am doua balzer tidec surf II cumparate in noiembrie anul trecut, echipate cu 150 metri de berkley trilene max de 0.5mm. Le-am folosit o singura data, acum o luna, la somn, si nu am prins NIMIC, din pacate pt mine, din fe3ricire pentru cei ce ar dori sa le cumpere pentru ca mulinetele sunt absolut noi. le vand pentru ca tocmai mi-am luat un mitchell alu 398 si mai vreau unul.
au 7 rulmenti, antirevers mai rezistent decat cel instant, 2 tamburi metalici, titanizati, cutie, manivela one touch, metalica....mulinetele sunt adevarate tractoare mercedes. pe magazin de pescuit costa 249 ron, eu le dau cu210 ron, exact cat imi trebuie pt inca un alu 398

http://www.xxx.ro/product_in ... ts_id=1685

maiden
Moderator

Mesaj de maiden » 18 Mai 2008 18:56

Te rog sa nu mai postezi peste tot anunturi cu mulinetele.....e de ajuns odata, la rubrica aceasta. Asa-i ca te-ai inregistrat numai pentru a vinde mulinetele?! Jenant....parerea mea.... Aici nu-i sait de anunturi....puteai macar sa te prezinti, sau sa mai ai si alte postari in afara de cele 2 cu vanzare....din care unul l-am sters, normal! Sanatate!
Daca peşte nu e, nimic nu e !!! :))

Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI

marian_popescu
veteran

Mesaj de marian_popescu » 18 Mai 2008 20:17

scuze, sunt incepator atat intr-ale calculatoarelor, cat si intr-ale pesciutului la crap, e prima oara cand postez, desi citesc de mult timp postarile ce pe forum. cand am vazut ca am o replica de la tine, ca mi-a sarit iron maden on ochi, m-am speriat putin, stiam ca urmeaza o replica acida. dar mi-ar prinde bine sa-mi spui si cum as putea sa ma prezint si sa fac toate cele cuvenite. scuze, din nou, aveti mila, nu sunt baiat rau :-(

maiden
Moderator

Mesaj de maiden » 18 Mai 2008 20:27

marian_popescu23 scrie:scuze, sunt incepator atat intr-ale calculatoarelor, cat si intr-ale pesciutului la crap, e prima oara cand postez, desi citesc de mult timp postarile ce pe forum. cand am vazut ca am o replica de la tine, ca mi-a sarit iron maden on ochi, m-am speriat putin, stiam ca urmeaza o replica acida. dar mi-ar prinde bine sa-mi spui si cum as putea sa ma prezint si sa fac toate cele cuvenite. scuze, din nou, aveti mila, nu sunt baiat rau :-(
Pai...nea Marian, nu e spus cu rautate...ci e doar purul adevar. Uite aici te poti prezenta:

http://www.crap.ro/forum/phpBB2/viewforum13.html

Apoi poti participa la diferite discutzii....ce sa facem daca data inscrierii tale, corespunde cu data postarii la vanzari....direct, fara nici o alta postare anterioara.
Asadar, sedere placuta aici si respecta regulamentele! Fir intins si sanatate maxima! :bere:
Daca peşte nu e, nimic nu e !!! :))

Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI

marian_popescu
veteran

Mesaj de marian_popescu » 28 Mai 2008 21:43

negociabil 0762.210.293

Scrie răspuns