Unicat in Romania ! "OVER10" - PERIS
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
.
Si eu iti multumesc Dan pentru intelegere.
Foarte interesant concursul si chiar il felicit pe organizator pentru gandirea lui si pentru repromovarea Perisului. Eu, as fi mers chiar pe folosirea doar a doua lansete de echipa, ar fi fost si mai interesant, doar ca o sugestie personala. Daca timpul imi va permite, inca nu stiu cat de prins voi fi pentru acea perioada, voi ocupa cu siguranta, unul din locurile ramase libere.
.
Stefan, multumesc pt felicitari.
Daca il faceam individual, poate mergea si la 2 lansete. Dar acum in echipa de 2 pescari...merg 4 lansete. Daca ai timp si placerea de a participa, ai in regulament contul sau telefonul meu.
Daca il faceam individual, poate mergea si la 2 lansete. Dar acum in echipa de 2 pescari...merg 4 lansete. Daca ai timp si placerea de a participa, ai in regulament contul sau telefonul meu.
.
Deoarece mai multi dintre cei care vor sa participe sunt in concediu cu familia in luna iulie, perioada de desfasurare a competitiei se muta in luna SEPTEMBRIE. Voi anunta noile datele dupa ce ma voi sfatui cu dl. ing. Albastroiu.
NUMAR DE ECHIPE PARTICIPANTE : 14.
Multumesc pentru intelegere
NUMAR DE ECHIPE PARTICIPANTE : 14.
Multumesc pentru intelegere

- Dan Cotelici
- veteran
@Dan, STIU tati. De asta am si scris ca am sa postez data dupa ce ma sfatuiesc cu dl. Albastroiu si cu Cornel Serbu, mai ales ca eu particip la concursul organizat de Clubul pescarilor.....Dan Cotelici scrie:Cristi te rog sa ai grija ca in Septembrie se mai organizeaza C4E individual si concursul organizat de Clubul Pescarilor.
Se poate sa -l mut chiar in primele 1o zile din octombrie....
Va tin la "curent".....
Apropos, tu vi la OVER10?, daca da, vezi ca mai sunt cateva locuri.
- Dan Cotelici
- veteran
In prima saptamana din Octombrie este C4E - Echipe!CristianSurdu scrie:@Dan, STIU tati. De asta am si scris ca am sa postez data dupa ce ma sfatuiesc cu dl. Albastroiu si cu Cornel Serbu, mai ales ca eu particip la concursul organizat de Clubul pescarilor.....Dan Cotelici scrie:Cristi te rog sa ai grija ca in Septembrie se mai organizeaza C4E individual si concursul organizat de Clubul Pescarilor.
Se poate sa -l mut chiar in primele 1o zile din octombrie....
Va tin la "curent".....
Apropos, tu vi la OVER10?, daca da, vezi ca mai sunt cateva locuri.
Second BEST is FIRST loser
- Vlad_Colceriu
- veteran
.
OK dimanyte brother
mai ne onoreaza cu prezenta si Victor Hodorog- Dir.gen. Fishing&Hunting TV...deci cameramanul va fi cu ochii pe voi 72 de ore
@Peste cateva zile voi posta data desfasurarii , lista cu cei inscrisi si noul regulament

mai ne onoreaza cu prezenta si Victor Hodorog- Dir.gen. Fishing&Hunting TV...deci cameramanul va fi cu ochii pe voi 72 de ore

@Peste cateva zile voi posta data desfasurarii , lista cu cei inscrisi si noul regulament