scule pe internet?

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
herogunnar
new member

scule pe internet?

Mesaj de herogunnar » 06 Mai 2008 20:28

a cutezat cateva sa-si achizitioneze scule de pe internet din afara?
in afara preturile sant cu 40% mai mici ca la noi:(

crapadrianul
new member

scule pe net

Mesaj de crapadrianul » 09 Mai 2008 09:19

Mi-am comandat betele la Mark Tunley, si au venit , apoi mi-am luat cortul si alte acareturi din Germania, si iar a fost OK.
Exista o singura problema. Inainte sa ajunga la tine , sculele tale venite de peste mari si tari ajung pe mana altor romani, si aici incepe circul. De exemplu, betele au ajuns pe Baneasa cu UPS, si m-au sunat subcontractorii UPS ca trebuie platita vama, si anume 8 mil lei, apoi trimit betele mai departe. le-am platit, a mai durat 5 zile, au venit cu Cargus si n-am primit chitanta vamala . Apoi, cortul a plecat din Germania cu optiunea de plata ramburs, deci nemtii l-au trimis fara sa vada un euro, iar la Bucuresti mi-au cerut plata anticipata ca sa continue expeditia, din nou cu altii, care nici nu ma aveau pe borderou. Deci, la noi, o parte din curierat "sucks". In rest, afara totul merge brici. Nici macar costul expeditiei nu e mare iar daca ai vreo problema, se rezolva. Eu nu am gasit in colet un set de suporti spate Cygnet, am rugat firma din Germania sa vada daca pot face ceva, si fara nici o explicatie m-au intrebat unde sa-mi trimita banii sau daca vreau produsul cu alt transport. socant de transant si pragmatic, nu ?
Curaj, ca oricum n-o sa-ti para rau !

Razvann
junior member

Mesaj de Razvann » 09 Mai 2008 21:54

Eu mi-am comandat un rod pod din Germania (40% mai ieftin deca aici). A ajuns fara nici o problema 5-6 zile iar transportul a fost o bagatela...www.angel-center-eiche.den

raducu
senior member

Mesaj de raducu » 12 Mai 2008 15:19

Interesant pentru noi,cred ca voi incerca si eu fiindca la noi produsele sunt scumpe si proaste. Anul acesta de exemplu am rugat un amic din Bucuresti sa-mi cumpere o galeata de pelete de la o renumita firma care-si face reclama prin intermediul site-urilor de pescuit..........si stupoare, le-am primit dar mucegaite.
PESCUITUL INSEAMNA ARTA

perchot
junior member

Mesaj de perchot » 28 Mai 2008 16:03

nu stiu cat ajuta, dar eu de aici imi comand cate una-alta:
http://www.bigcarptackle.com/store/home.php
Seriosi, rapizi, decentzi la pretz, comunicare buna via email
Nu ma lovesc intr-adevar de problema "vama la romani".
Sper sa ajute cat de cat!

alex_mures
veteran

Mesaj de alex_mures » 28 Mai 2008 17:31

perchot
care e procedura cu firma respectiva ?

perchot
junior member

Mesaj de perchot » 29 Mai 2008 15:59

Itzi faci un cont gratuit la ei (username&parola), apoi navighezi prin produse, pe cele dorite le bagi in cos (add to cart) si apoi confirmi comanda. Eu de obicei le dau un mail inainte de a comanda (contact us) si le cer detalii (daca toate produsele sunt in stock, sa-mi confirme pretzul final, cu ce companie expediaza si tot ce ma intereseaza).

Dar cum tzi-am spus, spre Romania poate interveni problema vamii care probabil te-ar descuraja. Nu stiu concret ce valori vor avea taxele pe care le-ai mai avea de platit...

Eu am comandat doar pe adresa de SUA sau Canada si a decurs totul excelent.

Da-le un mail si spune-tzi oful. Sunt aproape sigur ca te vor lamuri.

Scrie răspuns