Buturugeni-Magura

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Adrian B
member

Mesaj de Adrian B » 30 Mai 2008 15:36

@Sionut

Gasesti Owner la mim team. Toata gama.

sandu p
junior member

Mesaj de sandu p » 30 Mai 2008 15:47

sionut,

il folosesc de anul trecut,nu merge...,de fapt nu-l mai folosesc
daca vii maine pe greaca iti dau eu doua sa le incerci
carp is not crap

Sionut
senior member

Mesaj de Sionut » 30 Mai 2008 16:44

@Adrian B
mercic.
@Sandu,
daca ajung maine pe Greaca te sun...mercic oricum.
Asociatia Pescar Sportiv -APS
http://www.pescar-sportiv.ro/

catalin_marcu
junior member

Mesaj de catalin_marcu » 01 Iun 2008 14:38

Salutare,

Bilant Buturugeni, partida 31-05-2008 de la ora 5:30 pana la 18:30: 4 trasaturi, din care un crap mare care s-a dus in ragalii, un ciortan la un kilogram si ceva si 2 rateuri. Am pescuit pe "dig" (intre balta si raul Arges), cam pe la mijlocul lui, si toate prezentarile au fost la porumb fermentat pe care l-am folosit si la nadit.
Am sa mai revin pe aceasta balta si as vrea totodata sa felicit administratorul aceste balti, dl. Onel, pentru ajutorul pe care mi l-a dat. Este o balta unde am intalnit administrator si paznici cum ar trebui sa fie pe toate baltile. Felicitari!

Catalin Marcu.

mosharu
maniac

Mesaj de mosharu » 01 Iun 2008 20:52

epachitanu scrie:'@Mosharu sa nu dai nici odata din casa ;poate odata si-odata o sa-l prindeti voi (tot pestele) cei din era comunista.
esti cu capu' si tu si nea mike??? :roll: :lol:

tot pescaru ( de crap deh.... ) stie ca EL sta in agatatura...... :evil:

mikecarp
veteran

Mesaj de mikecarp » 03 Iun 2008 08:56

scuze Cristi. Am crezut ca il iei la misto pe bietul om, care doar cerea ceva info despre balta. :oops:

mosharu
maniac

Mesaj de mosharu » 03 Iun 2008 19:06

mikecarp scrie:scuze Cristi. Am crezut ca il iei la misto pe bietul om, care doar cerea ceva info despre balta. :oops:
NU Mike....oi' fi eu cu "cabina" in alte alea....dar NU imi permit sa fac misto de nimeni....... :evil: :D

bogdanov
new member

Mesaj de bogdanov » 05 Iun 2008 03:54

Sionut scrie:
catalin_marcu scrie:
vladut mateianu scrie:Nu mai fugiti de agatatura ! Acolo ii place LUI sa stea.... :D
Nu as fugi daca nu ar fi riscul de pierdere a monturilor... La 20-30 RON ansamblul incepand cu inaintasul si pana la carlig parca nu mi-ar conveni sa am 2-3 agataturi pe zi. Poate mai incolo imi voi permite dar acum in nici un caz.
Totusi, am auzit ca sunt ceva carlige speciale de pescuit in agatatura care reduc riscul de a agata structurile subacvatice.
Da cineva din casa? :D

Respect,
Catalin.
http://www.totalfishing.ro/product_thum ... =100&h=100

Un model ar fi asta...sunt convins ca mai sunt si altele(Gamakatsu Super Snag)
Da cei din naintea mea au dreptate, crapul il iei la agatzatura. In situatii din astea, e bine sa incerci sa pescuiesti cu metode folosite acum 20 de ani. Simpu, arc momitor, si 1 (un) singur carlig. Incearca clasic patratzica de mamaliga direct pe ac sau legata. Si atunci scad substantial riscurile de a agatza. Mamaliga o poti (inobila) cu hormoni de crap.
Si nu cred ca da nimeni din casa. Cred ca toti stiu ca, crapul sta la agatzatura, stepi, ragalii. In fine nu e mare filosofie.
Fire-ntinse! ;-)

Scrie răspuns