Aici este topicul lacului Stolnici stimabile....te rog sa continui aici!adrian2008 scrie:Fir intins tuturor pescarilor!
Intrebare: Se poate pescui caras pe coada lacului cu taxa platita de 10 RON? Multumesc pentru timpul acordat![/i]
Stolnici
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Daca peşte nu e, nimic nu e !!! :))
Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI
Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI
Salut Mihai,Mihai_Lavazza scrie:Am fost miercuri 23-04-2008 pe balta cu inca 2 prieteni si se pare ca a inceput mustaciosu' sa manance mai bine. Printre cativa de 2, 3 si unul de 5 kg ...hop si tataie de 10 kg :) ...la prietenul meu Muntele (Boje ma intrebai tu mai demult daca am locuit in gavana 2...ma confundai cu Muntele...uite-l daca iti e dor de el ...e fostul meu coleg de la Lavazza..eu eram cu voi cand am plecat cu golful tau pe balta )
[img]http://image_url/d:/stolnici/muntele1.jpg
sper ca apare imaginea...daca nu...poate ma invatati voi cum se face
Poti sa-mi dai un PM cu mobilul lui ?
Incerc sa dau de el, sa-l scot la balta.

Merci,
Traiasca mama pestilor!
- mihai_lavazza
- veteran
Syle...discutam de cateva locuri cu vad unde sunt pestii in perioada asta la Stolnici...Stiu ca pe restul baltii nu a mers deloc...si am ramas surprins ca la noi a mers...de exemplu de miercuri 28 mai pana joi seara 29 mai, eu si prietenul meu am prins 5 capturi de peste 5 kg...neplantate...doar nadire cu racheta la 60 m. Langa noi, 3 tipi...le-au plantat, nadit...si degeaba...au luat de la mine din boilesurile la care mi-a tras cel mai bine...le-au plantat iar ...si absolut nimic pana seara....deci...e si dupa "gropi" si cuiburile unde ii place "la mustatza lui" sa stea. Insista
Maine 04.iunie la ora 15 sunt pe balta...sa vedem

- mihai_lavazza
- veteran
- mihai_lavazza
- veteran
-
- new member
Re: Stolnici
pe balta 2 la stonici cat e taxa? 10 ron?
- mihai_lavazza
- veteran
Re: Stolnici
balta 2 e aia mica numai cu carashei din cate stiu eu...parca 10 ron ...asa auzisem vorbind niste vecini de pescuit ...