Sfaturi achizitie mulinete
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Sfaturi achizitie mulinete
Doresc sa imi schimb mulinetele.Am un buget de max 400 Ron/bucata si imi treb 4 buc.Ce sfaturi imi dati?Nu tin neaparat sa aiba bait-runner.Astept opiniile dvs.Merci anticipat
Love fishing
Re: Sfaturi achizitie mulinete
shimano biomasterCompu San scrie:Doresc sa imi schimb mulinetele.Am un buget de max 400 Ron/bucata si imi treb 4 buc.Ce sfaturi imi dati?Nu tin neaparat sa aiba bait-runner.Astept opiniile dvs.Merci anticipat

pescuit=sportivitate,fair-play,relaxare
merci de sugestie.Le-am ochit si eu.Ma gandeam si la ceva in genul acesta:http://www.cormoran.de/co/en/products/c ... -model.htm
Are cineva?Le-am simtit in magazinul Arrow din Cluj si mi s-au parut OK.
Are cineva?Le-am simtit in magazinul Arrow din Cluj si mi s-au parut OK.
Love fishing
- Adi Vasile
- junior member
- Vlad_Colceriu
- veteran
- Adi Vasile
- junior member
- ALEX TEDDY
- new member
mai bine mai pui ceva si iei shimano. Tica sunt aratoase dar de proasta calitate. Eu am avut Sportera SR4507 si dupa prima partida de crap le-am dus inapoi. La un crap de 8kg a inceput sa caraie in timp ce recuperam! Poate era un defect de fabricatie, sau cine stie?! Oricum nu mai am incredere in Tica.
Sugestia mea ar fi Super BaitrunnerXTEA8000. Daca ai prieteni in Italia le poti lua la 119,90€. Sau BBRLC la 169,50€. Spor la cumparaturi!!! 

Mai bine sanatos si bogat decat sarac si bolnav!
.
Ai si sfatul meu : BBRLC
( shimano big bait runner long cast )
dai un ban da' stai in fata

dai un ban da' stai in fata