Mulineta de 600 RON
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Mulineta de 600 RON
Mi-am majorat putin bugetul (de la 400 la 600 RON)si doresc niste pareri avizate.Tin sa precizez ca nu doresc BBRLC-ul.Va multumesc anticipat
Love fishing
- danicristi_79
- senior member
Re: Mulineta de 600 RON
Cum sa nu-ti doresti ceva ce.....toata lumea isi doresteCompu San scrie:Mi-am majorat putin bugetul (de la 400 la 600 RON)si doresc niste pareri avizate.Tin sa precizez ca nu doresc BBRLC-ul.Va multumesc anticipat

tocmai mi-am luat daiwa tournament linear x 5500.arata bine si se prezinta bine si la treaba.sint cam la fel de grele ca si bbrlc dar au tanburu mai mic ( ca diametru) si mai lung.bine lucrate,calitate daiwa...bla bla, fami o oferta buna si sint ale taleCompu San scrie:Ma gandesc la Daiea Tournament Linear S BR.Are cineva asa ceva?Manerul mi se pare cam deranjant dar pot trai cu asa ceva

- George Iorga
- maniac
- Vlad_Colceriu
- veteran
- George Iorga
- maniac
Nu am avut nici shimano si nici daiwa deci nu stiu care este mai buna.Din cate am vazut multa lume lauda BBRLC-urile dar din punctul meu de vedere au un tambur exagerat si sunt destul de grele.Mai este inca un aspect si anume acel al vechimii modelelor.Vreau ceva mai nou de preferinta un model lansat din 2005 incoace.Poate ca ma insel ca nu doresc sa imi cumpar BBRLC sau poate ca o sa ma mai gandesc putin inainte de a lua o decizie si voi opta pentru Shimano dar nu pentru BBRLC.Mai astept pareri daca doriti sa le impartasiti.
Love fishing
- George Iorga
- maniac
Stii vorba aia...echipa castigatoare nu se schimba niciodata ? Asa si in cazul mulinetelor de succes ! Daca rezista atatia ani pe piata inseamna ca sunt de calitate ! Eu n-am inteles exact ,cauti ceva cu tambur mai mic decat BBRLC si cu greutate mai mica ?
Varga sa fi fost din fier... ce brand aveam !!!