iernut
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
[quote="neluturda"]am fost 2 zile pe Iernut.Rezultatul 5 crapi de 1,5-2 kg,si 8 carasi.Crapi sunt loviti aproape toti,cred ca in urma transportului si popularii.Un secret:toti i-am prins noaptea de pe la 02-05,in rest ziua carasi[/quote]
Nu sunt loviti , e o boala usoara care apare din cauza densitatii mari de peste dintr-un anumit loc gen crescatorii sau vivinierele de transport.
E un fel de febra usoara la om si nu este toxica si nici contagioasa , iar revenirea pestelui e destul de rapida. Specific lucrul asta pt. a corecta povestile auzite la sfarsitul saptamanii pe lac , cand cei din jur au crezut ca-i eliberez pt. ca sunt bolnavi.
Sa aveti fire intinse !
Nu sunt loviti , e o boala usoara care apare din cauza densitatii mari de peste dintr-un anumit loc gen crescatorii sau vivinierele de transport.
E un fel de febra usoara la om si nu este toxica si nici contagioasa , iar revenirea pestelui e destul de rapida. Specific lucrul asta pt. a corecta povestile auzite la sfarsitul saptamanii pe lac , cand cei din jur au crezut ca-i eliberez pt. ca sunt bolnavi.
Sa aveti fire intinse !
. Specific lucrul asta pt. a corecta povestile auzite la sfarsitul saptamanii pe lac , cand cei din jur au crezut ca-i eliberez pt. ca sunt bolnavi.
Sa aveti fire intinse ![/quote]
m-ai bine nu le ziceai ca poate asa se vor obisnuii si majoritatea clujenilor sa elibereze nu sa tot bage la buza
Sa aveti fire intinse ![/quote]
m-ai bine nu le ziceai ca poate asa se vor obisnuii si majoritatea clujenilor sa elibereze nu sa tot bage la buza

pescuit=sportivitate,fair-play,relaxare
eu de exemplu am fost de vineri seara de p la ora 11 pana sambata pe la ora 7 seara si am avut doar o trasatura la porumb (p fir de par pe care l-am ratat)...............de incercat le-am incercat pe toate : bile cu diferite arome, tigernut, porumb simplu si pop-up, pufarin cu diferite arome, rame, viermi shi chiar NIMIC !!! interesant dar NIMENI d p lac (cel putin de langa noi pe dig) nu prindea nici macar un carasel amarat
care o fi fost problema nu stiu............in rest va doresc fire intinse tuturor si mai postati daca mai mergeti p acolo..................
ps: a fost o zi neagraaa, chia daca timpul a fost excelent..........

ps: a fost o zi neagraaa, chia daca timpul a fost excelent..........

-
- member
Eu cred ca ai ales cel mai rau loc posibil.Si conteaza si cu ce ai nadit si unde.Pe dig de obicei sunt multi pescari care mai decare...(nu fac referire la tine) dau la caras cu momitor si bat apa continuu.Mai depinde acum si de noroc.Eu am prins chiar vineri nopatea spre sambata vreo 2 ciortani,ctenul de 4 kg si oglinda de 9 kg a fost cea mai productiva zi desi eram acolo de marti.
pai de nadit nu am nadit, am dat doar cu saculet de pva in care am bagat ceea ce era si pe carligul din montura, dar au fost niste baieti langa mine cu o duba alba care au dat cu racheta toata dimineata si ei la fel cu scule de scule si tot nu au luat nimik.................
cat despre pescarii care dau la caras culmea nici ei nu au luat nimic............nu stiu ce sa spun, oricum a fost o noapte si o zi foarte frustranta............bravo tie daca ai reusit sa iei ceva
apropo : unde ai stat, in ce parte a lacului ?
cat despre pescarii care dau la caras culmea nici ei nu au luat nimic............nu stiu ce sa spun, oricum a fost o noapte si o zi foarte frustranta............bravo tie daca ai reusit sa iei ceva
apropo : unde ai stat, in ce parte a lacului ?
@lucim 23
Sunt de acord cu s.ovidiu. Si eu am ajuns vineri seara pe la ora 21 , iar dupa nici 2 ore am scos primul crap . Ce mi-a placut mai mult , carasul nu a tras numai dimineata pe la 5 , pana atunci numai crapul la boaba de porumb pe fir de par dar la momitor . Sambata sotia si fiica mea , spre disperarea celor din jur
au prins vreo 20 de carasi
.
Undeva deci ai gresit. Sa ai fire intinse !
Sunt de acord cu s.ovidiu. Si eu am ajuns vineri seara pe la ora 21 , iar dupa nici 2 ore am scos primul crap . Ce mi-a placut mai mult , carasul nu a tras numai dimineata pe la 5 , pana atunci numai crapul la boaba de porumb pe fir de par dar la momitor . Sambata sotia si fiica mea , spre disperarea celor din jur

Undeva deci ai gresit. Sa ai fire intinse !
pai daca au dat cu racheta toata dimineata ce sa mai prinda ca racheta e f zgomotoasa la contactul cu apa ......eu nadesc doar o singura data cu racheta adica la sosoire pe balta si inainte sa imi desfac orice bagaj si apoi pe toata durata partidei doar nadire usoara fara zgomot( momitor, sacutlet,prastie, cobra,etc)
si in plus zona aleasa de tine e destul de rea, e prea aglomerata si zgomotoasa, incearca sa stai in coada lacului mare langa fostul dig sau chiar in balta mica, sunt zone care nu sunt asa intens pescuite deoarece accesul cu masina e f greoi
fir intins
si abia astept sa ne vedem pe balta 
si in plus zona aleasa de tine e destul de rea, e prea aglomerata si zgomotoasa, incearca sa stai in coada lacului mare langa fostul dig sau chiar in balta mica, sunt zone care nu sunt asa intens pescuite deoarece accesul cu masina e f greoi
fir intins

cu attila cj am fost, el a luat un carasel dimineata............in rest nimik, adevarul e ca nu prea cunosc lacul, nu am fost decat de vreo 2-3 ori pe el, iar unde am mai prins acolo m-am asezat
alta data voi schimba locul .......................cred k voi mai face o partida cam pe la sfrasitul saptamanii tot asa de vineri seara pana sambata

alta data voi schimba locul .......................cred k voi mai face o partida cam pe la sfrasitul saptamanii tot asa de vineri seara pana sambata