leadcore

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
krapcarasu
junior member

leadcore

Mesaj de krapcarasu » 27 Iun 2008 19:20

de care mi-ati recomanda sa comand? 45 sau 60 lbs. daca se poate detalia pe cazuri: mil(cel mai des), riu ,pietris marunt. Va multumesc

ALEX TEDDY
new member

Mesaj de ALEX TEDDY » 28 Iun 2008 18:19

Parerea mea e ca 45lb e mai mult decat suficient, indiferent de fundal. Daca pescuiesti in locuri cu multe scoici sau piatra, unde se poate taia un leadcore obisnuit, poti folosi varianta de la Technipeche cu invelis in otel: Special Dressen Leadcore 45lb. Bobina de 5m costa 16,50€ dar nu stiu daca se gaseste pe la noi. Camo leadcore 45lb de la Fox e foarte bun si nici prea scump sau daca nu poti alege ceva de la Kriston. Fir intins!!!
Mai bine sanatos si bogat decat sarac si bolnav!

krapcarasu
junior member

Mesaj de krapcarasu » 28 Iun 2008 22:40

multumesc pt raspuns. Merg pe 45 camo sau score

Vlad_Colceriu
veteran

Mesaj de Vlad_Colceriu » 29 Iun 2008 09:48

Plumbul culiseaza foarte greu pe leadcore. Daca ai o ruptura, poate oare pestele sa scape de plumb, flosind leadcore? Ma gandesc ca 45 de lbs + plumb e posibil sa agate in apa si sa omoare pestele... Metoda cu leadcore, mi se pare foarte putin sportiva.
Imagine

krapcarasu
junior member

Mesaj de krapcarasu » 29 Iun 2008 10:32

pe leadcore folosesc montura plumb pierdut. Verific daca iese. Spre milineta nu folosesc agrafe, virtejuri, parerea mea e ca daca nu cade safty clipul cu totul plumbul iese sigur fiind tras pe fund de catre peste. Si tubul anti tangle culiseaza greu peste un eventual nod . Eu pun alta problema: cum scapa pestele de un cirlig teflonat care nu rugineste?

Scrie răspuns