ar mai fi tribalul dar tot technium e mai bun ,tocmai mi-am luat o cutie de 0.30 sa-l incerc pe o lanseta daca se comporta bine imi pun pe toate 3 lansete 27 de euroiclaudiu77 scrie:ce alternativa ar mai fi la technium ? vb de calitate pret
Fire ! marci/comparatie/impresii
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Salutare
Baieti care ii cel mai mare peste pe care la-ti scos cu fir de 0,30(asa ca sa stau linistit)?? Eu am de 0,35 si ma tot gindesc sa-l schimb cu unu mai subtire de 0.30 sa mai cistig citiva metri...
Daca se increteste un fir dupe un peste mai rasarit nu-i bine ??
Mersi pentru raspuns !!
P.S. Sper sa nu para puerile
Baieti care ii cel mai mare peste pe care la-ti scos cu fir de 0,30(asa ca sa stau linistit)?? Eu am de 0,35 si ma tot gindesc sa-l schimb cu unu mai subtire de 0.30 sa mai cistig citiva metri...
Mersi pentru raspuns !!

Fir intins!
Eu am scos un crap de cca 15 kg cu Fox Barbuster de 0,30. Dupa drill, firul era incretit pe o portiune de 1 m de la nodul cu inaintasul din leadcore. Nu a fost nici o problema - am taiat portiunea, am refacut nodul si am lansat. La batul respectiv au tot fost pesti, e adevarat nici unul la fel de mare. Firul nu a cedat. La fiecare captura am verificat portiunea de fir de deasupra inaintasului - daca a fost nevoie, am taiat si am refacut nodul.
Vali
- Tilea Gabriel
- Moderator
19,1 kg cu 0.30 Carp Expert folosit un an ( in 2004 parca )Cata scrie:Salutare
Mersi pentru raspuns !!