Crap 4Ever 2004- Peris 10-12 Septembrie 2004- Bazinul mic
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Fratilor Tarantula si Snake - dupa cum postati pesemne ca sunteti o echipa daca nu cumva nu o-ti una si aceeasi persoana . Puteti folosi si paste in concurs daca le puteti face sa stea pe rig . Pentru asta va recomand un articol bun din ALP - in care se explica cum se poate face sa stea mamaliga pe rig ( cu un arc momitor minuscul plasat la capatul rigului ) . Este super OK ! Cit priveste folosirea rigului - asta e regula de concurs . Intr-un concurs atletic nu vei avea voie sa alergi descult ( ca raposatul Abbebe - o tempora !!) chiar daca ai valoare si poti obtine timpi mai buni asa . Trebuie sa te incalti . Cit priveste sparyul dezinfenctant - e foarte bine si daca aveti o solutie de iod cu antibiotic - in sticluta . Puteti sa-l tamponati cu orice - vata ; pansament ; deget ; etc - important este sa dezinfectezi locul !
Oricum ne-am indepartat mult de topic - si ajungem sa intelegem ca tot forumul s-ar inscrie - dar din varii motive nu pot si au retineri . Eu zic sa posteze cei cu adevarat doritori de a participa la acest concurs - pentru ca asa cum spunea si Alex va fi o reusita .
Fir Intins
Oricum ne-am indepartat mult de topic - si ajungem sa intelegem ca tot forumul s-ar inscrie - dar din varii motive nu pot si au retineri . Eu zic sa posteze cei cu adevarat doritori de a participa la acest concurs - pentru ca asa cum spunea si Alex va fi o reusita .
Fir Intins
snake, intreaba-l pe Matty daca a pescuit la Hobaia altfel decat la hair rig, si mai vorbim. Sau la concursurile de crap de la Tancabesti sau Sarulesti.
Una e carpfishing, si alta sheffield. Fiecarte stil de pescuit in concurs are regulile lui. Confunzi pescuitul recreativ la crap cu regulile dintr-o competitie. Vrem sa ne aliniem la standarde internationale, dar pescuim in concurs cum vrea muschii nostri? Baieti, daca nu va intereseaza concursurile de pescuit la crap, (in general) si Crap 4Ever in special, ce cautati pe acest topic? Pescuiti cu ce vreti, cum vreti, unde vreti, si cu "zero" lei, si sa fiti sanatosi.
Danko a lansat un topic si un poll. In functie de rezultat, asociatia va organiza concursul armonizand regulamentul cu acesta. Cine este interesat voteaza, sau isi exprima in mod constructiv opinia. Orice opinie este binevenita in acest sens. Cei care vor sa creeze animozitate sau disconfort celorlalti listasi, este bine sa-si creeze propriul topic.
a.t.
Una e carpfishing, si alta sheffield. Fiecarte stil de pescuit in concurs are regulile lui. Confunzi pescuitul recreativ la crap cu regulile dintr-o competitie. Vrem sa ne aliniem la standarde internationale, dar pescuim in concurs cum vrea muschii nostri? Baieti, daca nu va intereseaza concursurile de pescuit la crap, (in general) si Crap 4Ever in special, ce cautati pe acest topic? Pescuiti cu ce vreti, cum vreti, unde vreti, si cu "zero" lei, si sa fiti sanatosi.
Danko a lansat un topic si un poll. In functie de rezultat, asociatia va organiza concursul armonizand regulamentul cu acesta. Cine este interesat voteaza, sau isi exprima in mod constructiv opinia. Orice opinie este binevenita in acest sens. Cei care vor sa creeze animozitate sau disconfort celorlalti listasi, este bine sa-si creeze propriul topic.
a.t.
tarantula, n-am de ce sa ma oftic. Eu nu particip la concurs, ci arbitrez.
Daca vrei insa un duel al unditelor, eu iti stau la dispozitie. O singura undita de 5m in mana, pe o balta pe care o sa o aleaga sa zicem iliuta. Dupa trei ore vedem rezultatul. Esti mai bun? Iti strang mana, voi posta pe forum acest lucru si iti fac cadou doi litri de Feteasca Neagra de Ceptura, din cel vechi.
Ai pierdut, nu trebuie sa faci nimic, si nici sa pui ceva la bataie. Te prinzi?
Daca da, scrie-mi pe MP si aranjam.
a.t.
Daca vrei insa un duel al unditelor, eu iti stau la dispozitie. O singura undita de 5m in mana, pe o balta pe care o sa o aleaga sa zicem iliuta. Dupa trei ore vedem rezultatul. Esti mai bun? Iti strang mana, voi posta pe forum acest lucru si iti fac cadou doi litri de Feteasca Neagra de Ceptura, din cel vechi.
Ai pierdut, nu trebuie sa faci nimic, si nici sa pui ceva la bataie. Te prinzi?
Daca da, scrie-mi pe MP si aranjam.
a.t.
Alo... sanjuro san... ce te-ai ambalat asa?
Ia si tu exemplu de la Val... uite ce frumos se poate raspunde. Respect Val.
Cu cine si cu ce te aliniezi la standarde internationale? Cu Albastroiu? Cu spray? Cu hair-rig? Da-mi voie sa rad... HaHaHa si garantez ca nu sunt singuru...
Poate am sa creez si un topic.... separat, ma mai gandesc...
Te oftici?
Ia si tu exemplu de la Val... uite ce frumos se poate raspunde. Respect Val.
Cu cine si cu ce te aliniezi la standarde internationale? Cu Albastroiu? Cu spray? Cu hair-rig? Da-mi voie sa rad... HaHaHa si garantez ca nu sunt singuru...
Poate am sa creez si un topic.... separat, ma mai gandesc...
Te oftici?
s-a mai discutat asta dar poate la concursul asta sa fie altfel.daca vreau sa vin sa ma uit ? pot ? am mai avut o tentativa dar n-am ajuns(in alta parte)..stiu ca unii dintre pescarii adevarati(profesional&uman)si-au manifestat deschiderea pentru asa ceva..nefiind un concurs f.important(gen calificari lot national) poate atmosfera va fi destinsa si intre un dril si-o nada poate se mai leaga vreo discutie ceva..mie mi se pare f.interesant si as veni pe roti pana la peris chiar si pt 12 ore pentru asa ceva..
multumesc
multumesc
- Cristi Bolfos
- member
Chiar si la Hobaia vizitatorii pot sta alaturi de stand - fara a intra insa in perimetru delimitat - dar asta nu inseamna decit o bucata de plastic intins pe pamint . Se poate sta si discuta . Vizitatorii nu au voie sa intre in stand - sa puna mina pe lansete - sa nadeasca - etc , in rest - nu suntem la puscarie !! Nu cred ca organizatorii sau cei care pescuiesc se vor simti deranjati de cit mai multi vizitatori - pentru ca daca nu ne si cunoastem pina la urma eu zic ca degeaba postam aici vrute si nevrute - e doar vorbarie .
- Dani Hentiu
- maniac
- Dan Cotelici
- veteran
La Crap 4Ever vizitele vor fi permise in urmatoarele conditii:
- intre orele 9.00- 19.00
- vizitatorii trebuie sa nu se apropie la mai mult de 1 m de stand
- vizitatorii nu pot inmana concurentilor nimic fara acceptul arbitrilor.
- vizitatorii nu vor ajuta in nici un mod participantii in activitatile legate concurs.
Tarantula , remarcile tale nu au nici o legatura cu subiectul dar incep sa le deslusesc scopul.E adevarat ca deocamdata pot doar presupune cine esti... dar mai stii!
Te rog lanseaza un alt topic si daca cineva va fi interesat sa dezvolte subiectul propus de tine.......
- intre orele 9.00- 19.00
- vizitatorii trebuie sa nu se apropie la mai mult de 1 m de stand
- vizitatorii nu pot inmana concurentilor nimic fara acceptul arbitrilor.
- vizitatorii nu vor ajuta in nici un mod participantii in activitatile legate concurs.
Tarantula , remarcile tale nu au nici o legatura cu subiectul dar incep sa le deslusesc scopul.E adevarat ca deocamdata pot doar presupune cine esti... dar mai stii!
Te rog lanseaza un alt topic si daca cineva va fi interesat sa dezvolte subiectul propus de tine.......
Second BEST is FIRST loser