Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
flycarp
- senior member
FMJ e cu totul alt bat decat NCS.gandeste-te ce vrei mai exact de la ele.cel mai bine il contactezi pe marian oprea.el e patronul magazinului xxx si il intrebi pe el.e sigur mai bine decat sa intrebi pe forum.te poti trezi cu niste raspunsuri de te baga in ceata si nu mai poti iesi

-
norisss
nu strica niciodata mai multe pareri...ma interesa sa aud ceva de la oameni care folosesc betele respective, ca de citit pe net sunt satul.
-
flycarp
- senior member
@noriss
Eu vream doar sa te ajut cat de cat....Mai multe pareri conteaza dar daca iti da sfaturi unu care isi fierbe firele sau unul care crede ca un amur de 28 de kg e clean atunci sigur o sa fi in ceata.

:lol:Si eu am Century dar alte 2 modele decat cele de care ai intrebat tu.si de citit pe net se pare ca nu ai citit unde trebuie.aici pe forum s-a mai discutat despre Century.in primul rand trebuie sa stii ce vrei de la bat.si tu sigur nu stii atata timp cat pui NCS langa FMJ.in plus exista si harrison(le aduce senzor) care sunt niste bete de xxx la fel de bune ca Century.
-
norisss
am alaturat betele astea de la Century pentru ca ma tenta ideea sa iau un brand anume, nu ca toate ar face parte din aceeasi categorie.Tocmai de asta intreb despre ceva amanunte privitor la fiecare in parte.
-
norisss
@flycarp
am ales pana la urma Century Focal System si sunt foarte multumit de comportamentul lor atat la aruncare cat si la drill.
-
flycarp
- senior member
@noriss
daca esti multumit inseamna ca totul e ok!

fir intins!