Chub Outcast

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
mosharu
maniac

.

Mesaj de mosharu » 22 Iul 2008 21:53

Daca citesc producatorii lui CHUB cata reclama le faceti...aveti garantie pe viata la ele :lol: :evil:
PS- schimb Century pe Chub :-?

alex_mures
veteran

Mesaj de alex_mures » 23 Iul 2008 06:45

Cristi
e adevarat ca sa facut reclama multa la betele respective,dar sa sti is bete ok la pretul la care se vand in Romania.Asta poate sa confirme cei care detin sau au detinut si alte lansete(Fox,Greys,Free Spirit etc...)pt. comparatie.
PS si eu detin 4 Chub Outkast 3.9 3.5 lbs

mosharu
maniac

.

Mesaj de mosharu » 23 Iul 2008 07:25

Te cred Alex. Dar nici sa exageram....."am pus plb de 140 gr :-? si am dat peste 150m.... :roll: " il intreaba Mary2005: "cum ai masurat?....pai...am dat cu 30 m mai mult decat cu alea vechi" :-?
Nu ma kk pe mine si nici nu ma dau rotund ca am Century.....dar nici eu nu am "curaj" sa ma "las" pe NCS-urile mele cu 140 gr :D
NU contest calitatea CHUB-ului....dar nici sa "cadem dimineatza din pat" cu aberatii :-?
Acum pe bune....la CE te astepti de la o lanseta de 350 lei? :-? :oops:
Sau...CARE producator isi permite sa scoata pe piata o super lanseta la banii astia? :roll:
Scz daca am "deranjat" cu postarea mea...mea culpa :oops: :D
PS- A scris Vlad Pavlovici aici pe forum un articol despre CHUB....despre "garantia pe viata" oferita de producatori... :-?
Daca nici Vlad P. nu se pricepe la lansete...... :-? 8)

alex_mures
veteran

Mesaj de alex_mures » 23 Iul 2008 07:36

stai asa
nu stiu de ce la carpio e 350RON(pret de Romania),eu le-am luat din Germania unde is 130 EUR
http://www.angelgeraete-wilkerling.de/p ... en-c-32_41
Asa e cum zici,nici eu nu as avea curajul sa dau cu plumb de 140 gr cu ele,dar fiecare face ce vrea cu betele lui.
Mai repede de realitate e postarea aceasta
sergiu_q scrie:le-am probat timp de o saptamana in delta. ajunsesem sa arunc in lungul canalului doar ca sa simt ca nu le-am carat degeaba(aruncam intr-o groapa mai greu accesibila de pe mal). in combinatie cu bblc arunci 100m fara sa fortezi aruncarea.o sa le incer si pe alte mulinete sa vad diferenta.
drilul incepi sa il simti de la un peste de peste 2kg. singurul crap mai mare pe care l-am prins m-a dezamagit pt ca nu prea a vrut sa lupte sa zic si eu ca simt batul cu adevarat.
o sa le incerc si pe balta sa vad cum lansez si cum se comporta in drill.
scuze celor carora le-am promis ca o le prezint...dar abia am mai apuc sa respir saptamana trecuta.
PS sti cum e cu garantia....garantia e garantie pana e in magazin,dupa aia...dumnezeu cu mila
PS2 pe mine unu nu m-ai "deranjat" cu postarea ta
Gata am plecat la Livada,sa fiti iubiti de catre Crapi (20+)

VulcanescuDragos
new member

Mesaj de VulcanescuDragos » 23 Iul 2008 11:42

Din punctul meu de vedere lansetele de la Chub sunt cele mai bune la pretzul lor,pana in 4.5 mil.Eu am mai incercat si fox Warrior elite dar chuburile mi se par mai bune in drill si parca sunt mai usoare decat cele fox.Eu am aruncat cu plumb de 106 gr 132 m masuratzi cu "contor"sau nu stiu cum ii zice .Sunt foarte multumit de ele.

marius.tim
veteran

Mesaj de marius.tim » 23 Iul 2008 12:17

VulcanescuDragos scrie:Din punctul meu de vedere lansetele de la Chub sunt cele mai bune la pretzul lor,pana in 4.5 mil.Eu am mai incercat si fox Warrior elite dar chuburile mi se par mai bune in drill si parca sunt mai usoare decat cele fox.Eu am aruncat cu plumb de 106 gr 132 m masuratzi cu "contor"sau nu stiu cum ii zice .Sunt foarte multumit de ele.
Dragos cind te-am pus sa masori pe sol(vezi postarea mai din urma am stiut de ce am facut asta).Eu am avut aceste lansete in mina si am ales Fox Elite din alte motive, cum ar fi distanta.Sa stii ca am dat cu Warrior Es 136-140mt masurat cu contor de fir cu plumb de 120gr fara frica de a rupe lansetele.Oare de ce crezi ca Eliturile sint mai grele ?Vazi ce scrie si Cristi mai sus inca putin si Chub o sa fie peste Century .Daca vrei sa faci intradevar o proba concludenta cauta un aruncator bun si pune un plumb de 120 gr si da-i bataie la citeva aruncari,fara sa menajezi lansetele.Sa ne spui si noua ce s-a intimplat. :P :P :P
Team Select Bait Romania

claudiu77
member

Mesaj de claudiu77 » 23 Iul 2008 15:41

alex_mures scrie:Cristi
e adevarat ca sa facut reclama multa la betele respective,dar sa sti is bete ok la pretul la care se vand in Romania.Asta poate sa confirme cei care detin sau au detinut si alte lansete(Fox,Greys,Free Spirit etc...)pt. comparatie.
PS si eu detin 4 Chub Outkast 3.9 3.5 lbs
hai ca ai buna asta cu free spirit :D cum poti sa compari free spirit cu chub? :!: trebuia sa mai zici harrison,century si era gama completa!
pt ramania e un pret bun 350 ron dar sti cum e fiecare isi "lauda" sculele
fir intins si aruncari lungi......
CS Ovidius

sergiu_q
senior member

Re: .

Mesaj de sergiu_q » 23 Iul 2008 22:11

CristianSurdu scrie: Acum pe bune....la CE te astepti de la o lanseta de 350 lei? :-? :oops:
:D astept sa imi satisfaca fiecare pretentie pe care am avut-o atunci cand am dat banii pe ele. pana la urma 350 chiar sunt bani pt unii , iar daca practici pescuitul la crap doar ca hobby de weekend, un bat de 350 ron e chiar unul de fite :-)
referitor la garantie, cred ca unii nu au inteles prea bine...este vorba de garantie pe viata doar pentru defectele de fabricatie nu pentru faze de genul "am folosit racheta +plumb de 200g ...ca sa zboare mai departe "

gmarius
junior member

am si eu una

Mesaj de gmarius » 23 Iul 2008 22:55

Mi-am luat si eu un chub de la carpio ca prea e laudat. Intradevar lanseta este de calitate dar nu exagerata . IN schimb am fost pe un teren si am masurat cat arunc am reusit urmatoarele 136 m cu plumb 90 grame , si 156 m cu plumb de 120 grame. Nu se rup daca stii sa arunci dar daca vrei sa le rupi poti rupe orice lanseta , firul a fost de 0.26 cu inaintas textil 0.21 si cam atat. Oricum betele Ok si cred ca pot satiface cu succes orice pescar de crap . Nu trebuie sa arunci zeci de milioane pe bete de nu stiu ce firma ptr ca atunci te arunci in figuri nu se mai numeste pescuit. Eu le dau nota 10.

claudiu77
member

Mesaj de claudiu77 » 26 Iul 2008 08:16

florynel scrie:claudiu77 da.Daca sunt in week-end in sibiu, ne intlanim la o bere si ti le arat.
?
CS Ovidius

Scrie răspuns