Navomodel plantat ????

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

cezar oprea
senior member

Navomodel plantat ????

Mesaj de cezar oprea » 28 Iul 2008 14:17

Fratilor are cineva cunostinta despre barcuta asta? O detine cineva ,a vazut-o in actiune ,ceva detalii...
http://www.navomodele.cyber-ro.ro/index.php
vedeti in josul paginii din link ca sunt mai mulye poze

Multumesc anticipat.
"Lasati ciortanii sa vina la mine !"
www.holdemstars.ro

Razvan.D
maniac

Re: Navomodel plantat ????

Mesaj de Razvan.D » 28 Iul 2008 17:40

cezaro scrie:Fratilor are cineva cunostinta despre barcuta asta? O detine cineva ,a vazut-o in actiune ,ceva detalii...

Multumesc anticipat.
http://www.crap.ro/forum/phpBB2/viewtop ... c&start=10

ai 13 pagini de citit :mrgreen: ,spor la treaba ,si vezi ca omu care le vinde le poate face si nave spatiale :mrgreen:

scz pt raspuns dar nu m-am putut abtine :mrgreen:

boosterman
veteran

Mesaj de boosterman » 28 Iul 2008 20:12

Oare la ce folosesc tuburile acelea laterale?? Sincer nu-mi dau seama!!
Nimeni nu moare virgin. Viata i-o trage fiecaruia cel putin o data.

tibi micu
member

Mesaj de tibi micu » 28 Iul 2008 20:29

in tuburile laterale introduci carligul

PaulP
junior member

Mesaj de PaulP » 28 Iul 2008 21:26

Tuburile alea,dupa ce lasa carligul, se transforma in reactoare si asa din barca obtinem naveta spatiala cu care ne tot ameninta dl. Zgirdea

florinw
senior member

Mesaj de florinw » 28 Iul 2008 22:16

boosterman scrie:Oare la ce folosesc tuburile acelea laterale?? Sincer nu-mi dau seama!!
lansatoare de torpile,harpoane...sau cirlige.acolo se ascund monturilesa nu le vada concurentza :lol:
si la nevoie,propulsie cu reactzie daca plantezi peste 5km ai nevoie de viteza....

cezar oprea
senior member

Re: Navomodel plantat ????

Mesaj de cezar oprea » 29 Iul 2008 00:30

Razvan.D scrie:
cezaro scrie:Fratilor are cineva cunostinta despre barcuta asta? O detine cineva ,a vazut-o in actiune ,ceva detalii...

Multumesc anticipat.
http://www.crap.ro/forum/phpBB2/viewtop ... c&start=10

ai 13 pagini de citit :mrgreen: ,spor la treaba ,si vezi ca omu care le vinde le poate face si nave spatiale :mrgreen:

scz pt raspuns dar nu m-am putut abtine :mrgreen:
frate daca tu crezi ca dupa ce am citit toate paginile de circ ...am inteles ceva ...te inseli .nu pot sa-mi dau seama cum e barca si chiar as vrea inainte sa fac o achizitie.
www.holdemstars.ro

cezar oprea
senior member

Mesaj de cezar oprea » 29 Iul 2008 00:35

am o rugaminte la voi,nu incepeti iar circul de acolo ca nu am nici o legatura cu oamenii,cu reclame etc...daca stiti ceva despre barcuta ,ok daca nu ...asta e....Imi place caterinca dar cand tre' sa sar cu 700 de europeni din pantofi prefer putina seriozitate,de fapt ajutor ,sugestii din partea voastra.Treaba lui poate sa faca si elicoptere de plantat si poate sa zica el orice,eu vreau sa stiu despre barcuta daca e ok,daca are cineva si ce parere are.

Va multumesc.
Ultima oară modificat 29 Iul 2008 01:42 de către cezar oprea, modificat 1 dată în total.
www.holdemstars.ro

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 29 Iul 2008 01:18

cezaro scrie:am o rugaminte la voi,nu incepeti iar circul de acolo ca nu am nici o legatura cu oamenii,cu reclame etc...daca stiti ceva despre barcuta ,ok daca nu ...asta e....Imi place caterinca dar cand tre' sa sar cu 700 de europeni din pantofi prefer putina seriozitate,de fapt ajutor ,sugestii din parte voastra.Treaba lui poate sa faca si elicoptere de plantat si poate sa zica el orice,eu vreau sa stiu despre barcuta daca e ok,daca are cineva si ce parere are.

Va multumesc.
la banii astia nu e prea solida,mai bine ia-ti un carponizer sau cum ii spune ,sant mai multi de pe acest forum care si-au cumparato ;-)

cezar oprea
senior member

Mesaj de cezar oprea » 29 Iul 2008 01:44

dar am citit pe un forum de navomodele ca ar cam veni pe la reparat CARPONIZER ul si ca la garantie ar dura cam 3 luni o reparatie pt ca face o excursie mica pana in CHINA.As vrea sa fi cat se poate de obiectiv si sa ignori polemica ta cu nenea ala,sa-mi spui strict despre barcuta,daca asta e parerea ta ,ok ,dar intelegi ce vreau sa zic.mersi
www.holdemstars.ro

Scrie răspuns