Navomodel plantat ????

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

raducu
senior member

Mesaj de raducu » 29 Iul 2008 07:20

Cred ca cel mai bine ar fi sa iei legatura cu domnul Zgardea si sa discuti cu dansul, poate faceti impreuna o testare si te lamuresti.Pe forum cate case atatea obiceiuri,nu te poti decide clar insa poti sa-ti faci o idee si tot nu tragi o concluzie clara , uneori intri mai rau in ceata.
PESCUITUL INSEAMNA ARTA

cezar oprea
senior member

Mesaj de cezar oprea » 29 Iul 2008 09:10

ai dreptate doar ca...e aici aproape ...la Timisoara :D si legatura cu omul am luat-o si...mi-a povestit frumos,dar asteptam reactii de la vreunul care o are si poate sa-mi zica ceva despre ea obiectiv. cu siguranta are si minusuri pe care nu le auzi de la producator in nici un caz,dupa cum spune fiecare,a lui e cea mai buna. recunosc este o barcuta asupra careia m-am oprit din multe pe care le-am vazut si asta din cauza celor spuse de ei ,dar acum trebuie sa aprofundez problema si de asta am postat. sa vedem...
"Lasati ciortanii sa vina la mine !"
www.holdemstars.ro

Dani Hentiu
maniac

Mesaj de Dani Hentiu » 29 Iul 2008 09:32

arata bine dar parca este prea scumpa......navomodelul meu a fost mai ieftin si merge de 2 ani fara probleme si face aceasi treaba......
><)))°>-------- Dani

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 29 Iul 2008 11:24

daca ai bani asta este o investitie super ,posed aceasta barca de 2 ani si sant super multumit
barca din imagine are 6 luni,o vinde pt ca nu o prea foloseste ,are 6 baterii,husa ,fishfinder ,incarcator pt baterii dupa cum se vede in fotografii ,pret 1800 noua ,acum o vinde cu 1300 :)

http://www.kapaza.be/Watersport_en_bote ... n_oud.html

sau mai uitate pe aici ;-) ,cu din astea made in romania m-am fript si eu ,mai bine un ban in plus si nu te doare capu

http://members.home.nl/erik-gerrits/voerboten.html

http://www.allevoerbotenopeenrij.nl/voerboten.html

numai bine Razvan

cezar oprea
senior member

Mesaj de cezar oprea » 29 Iul 2008 12:15

@Daniel Hentiu
pai asa toate fac acelasi lucru,unele mai bine unele mai prost...poti ajunge la constanta cu orice masina ,chiar si cu bicicleta...nu?

@Razvan.D
da arata bine barca si componentele sunt de calitate ,dar ...nu ie bani...

:mrgreen: atatia,am alocat maxim 700 euro :cry:
www.holdemstars.ro

M@tr|X|
veteran

Mesaj de M@tr|X| » 29 Iul 2008 12:45

Cezaro, iti recomand cu caldura Carponizer. O am de aproape un an si nu am ce sa ii reprosez.
In plus mai stiu cativa care si-au cumparat-o si sunt multumiti de ea.
Legat de rezolvarea garantiei...nu pot sa ma pronunt dar dupa cate am auzit se rezolva direct in Germania.
Razvan Grindean
- carp addicted-

florinw
senior member

Mesaj de florinw » 29 Iul 2008 16:42

M@tr|x| scrie:Cezaro, iti recomand cu caldura Carponizer. O am de aproape un an si nu am ce sa ii reprosez.
In plus mai stiu cativa care si-au cumparat-o si sunt multumiti de ea.
Legat de rezolvarea garantiei...nu pot sa ma pronunt dar dupa cate am auzit se rezolva direct in Germania.
la fel si eu. recomand carponizer cu toata increderea.

cezar oprea
senior member

Mesaj de cezar oprea » 29 Iul 2008 19:53

e cineva care o comercializeaza in romania?
www.holdemstars.ro

Dani Hentiu
maniac

Mesaj de Dani Hentiu » 30 Iul 2008 08:00

[quote="cezaro"]@Daniel Hentiu
pai asa toate fac acelasi lucru,unele mai bine unele mai prost...poti ajunge la constanta cu orice masina ,chiar si cu bicicleta...nu?

Toate fac acelasi lucru, este adevarat, dar eu iti spuneam ca aceea din imagine este foarte scumpa. A mea merge ca orice alta barca, are viteza, nu a necesitat reparatii, ieri am plimbat-o pe apa o ora fara intrerupere si inca avea viata in ea, bate la 700 metrii fara probleme ( doar ca nu o mai vezi :lol: ), si nu a costat decat 1350 ron. Personal chiar nu vad avantajele altei barcute daca nu are si un sonar incorporat.
><)))°>-------- Dani

cezar oprea
senior member

Mesaj de cezar oprea » 30 Iul 2008 09:45

atunci indruma-ma spre cei de la care la care ai luat barca,poate nici nu cheltui banii alocati,700 euroi ...de ce ramane ne imbatam...pe balta da-mi pe privat sau chiar aici.Mersi mult. ;-)
www.holdemstars.ro

Scrie răspuns