Mostre gratuite la Concursul de crap de la Peris

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
Vizitator

Mostre gratuite la Concursul de crap de la Peris

Mesaj de Vizitator » 01 Aug 2004 13:24

Cine vine pe la Peris pe perioada concursului din 06-08 august , va putea primi gratuit citeva mostre din nadele si momelile propuse de mine pentru vara asta . Va astept !

iulian
member

Mesaj de iulian » 02 Aug 2004 08:02

Val eu sunt amator sa le incerc
iulian staicu

patabum
senior member

Mesaj de patabum » 02 Aug 2004 15:16

Bravo Val!

Frumoasa initiativa si ma bucur ca cel putin una din ideile mele prinde contur, mai ales ca stiu ca nu te dau banii afara din casa si nici nu ai vreun super-magazin de promovat!

Vizitator

Mesaj de Vizitator » 02 Aug 2004 15:34

Nu am magazin propriu - zis - vind si eu ce se poate prin magazinul meu - online ; de aceea vreau sa incerc sa fac un gest de deschidere fata de cei de pe acest Forum si sa promovez si acele nade si momeli mai ieftine - care sunt atit de blamate uneori de cei care sunt adeptii mamaligii . Nu costa nimic - eu m-am pregatit cit pot de bine - ramine numai ca si voi sa aveti interes vizavi de aceasta initiativa . Nu sunt asa pricopsit sa va ofer si carlige sau alte produse - dar din ce pot am pregatit vreo 10 kg de nade si momeli pentru prieteni si pentru cei interesati .

Vizitator

Mesaj de Vizitator » 04 Aug 2004 19:16

Iulian - astazi am terminat de pregatit nadele de fund . Ti-am facut si tie 1-2 pachete . Ti le dau vineri pe balta .

iulian
member

Mesaj de iulian » 05 Aug 2004 07:39

Val , multumesc , ne vedem vineri
Toate cele bune
IULIAN STAICU

Scrie răspuns