Fire ! marci/comparatie/impresii
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- new member
NU RECOMAND Lineaeffe TAKE NO.MEMORY 040MM/20,7KG/150M. l-am luat pentru crap pe mures. n-am gasit carp expert si am luat sa il testez pe asta de la Lineaeffe. pretul e extrem de mic, vreo 13 ron / rola de 150 m. si exact atata face :) testat acasa se rupe la jumatate din greutatea de rupere care ii face reclama pe site-uri.
-
- veteran
un fir de la care avean pretentii, catusi de cat, berkley trilenne max, de 0,5 mm, il am acum pe mulinetele pt somn. mult mai bine s-au descurcat fire mai ieftine, cum ar fi predator acela negru, tot de la arrow. berkley-ul nu rezista mai deloc la abraziune si imbatraneste f repede. pt crap, am incercat, pe langa carp expert si suffix duo core, si un fir de la gipo, care nu imi spunea mare lucru dupa nume>carp spirit, de 0,28. e cel mai bun fir pe care l-am avut...matasos, rezistent si imi place mult si culoarea...este putin mai scump decat celelalte doua, dar face banu
- vladut mateianu
- veteran
Sfatul meu este sa mergi pe fire consacrate, Tehnium daca pescuiesti la distante medii si in conditii grele, P-Line daca vrei lanseuri lungi si tot P-Line (verde-floro) daca pescuiesti noaptea.
Parerea mea.
Parerea mea.

- Senzor Planet - Nada si Momeli de Pescuit
- Crapmania.ro - Pescuit la Crap
- vladut mateianu
- veteran
@attila
Made in Japan !!!!!!!!
Made in Japan !!!!!!!!

- Senzor Planet - Nada si Momeli de Pescuit
- Crapmania.ro - Pescuit la Crap