drop dead man this subject

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
@SakalSakal scrie:
@Carprom
Bogdan nu a fost dat afara!!!!!!!!!! a plecat din motive personale (a crezut ca se inbogateste pe P.. A lui,sau pe al unchiului sau)!!!!!!!!!!!!(VRAJEALA IEFTINA ARUNCATA PT PAPAGALI)cine pune botu e gaina !!!!!!
@Bogdanel draga.
Tu chiar crezi ca daca te asociezi cu ''unchiul tau''s-au cu altii si te apuci sa faci nada si sa vinzi scule de pescuit (dupa ce taraboi ai facut) o sa i-ti mai mearga afacerea?(la urma urmei si tradatorii ocolesc tradatorii)![]()
TE INSELI AMARNIC SI O SA VEZI CA '' UNCHIUL TAU'' DE FAPT NU O SA MAI FIE ''UNCHIUL TAU''![]()
DACA ERAI BAIAT DESTEPT SI CU SUFLET NU PLECAI SI NU PUNEAI BOTU LA VRAJEALA LUI ''UNCHIUL TAU''S-AU LA VRAJEALA LUI ''ALT UNCHI AL TAU''![]()
![]()
Asa ca lasa vrajelile astea ieftine si fara rost ca nimeni nu mai pune BOTU !!!!!!!!!!!!!!!(prea tarziu ti ai dat seama ca tre sa te scoti cumva)
Te rog sa nu mai scri nimic ca te infunzi mai tare in C.....T![]()
FI DESTEPT !!!!!!!!
Hainele in depozitul din spate![]()
ps
Si eu am fost tradat de copii mei de suflet pe care i-am crescut(cand au dat de un pic de bani au crezut ca lumea e a lor) ACUMA LUCREAZA CA MECANICI AUTO PE SALAR DE 150 E + BONURI DE MASA.![]()
![]()
![]()
sti vorba aia? DACA TACEAI FILOZOF TE FACEAI, sau asa ceva.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
UNA CALDA UNA RECE !
Vezi ca ai pierdut esentialul topicului......Tilea Gabriel scrie:![]()
Am ajuns si eu din concediu si sunt la fel de scarbit si surprins ......Pacat
Drept urmare am sa merg la colega Capra partenerul meu de pescuit si membru al Echipei Caprele sa incepem a ne trosni pentru pozele cu crapi , mai stii... poate ajunge pe vreo coperta si ma supar.... sau invers![]()