Crap 4Ever 2004- Peris 10-12 Septembrie 2004- Bazinul mic
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Cristi Bolfos
- member
- Dan Cotelici
- veteran
Cristi,
In functie de ceea ce se va intampla la concursul de la sfarsitul acestei saptamani, de discutiile pe care fiecare din membrii asociatiei le-a avut cu potentialii participanti si de rezultatele chestionarului vom stabili taxa.
Si eu la fel ca si Cezar cred ca varianta cu 6 milioane este rezonabila.
Saptamana viitoare vom lua o hotarare privind taxa de participare si vom definitiva regulamentul.
In functie de ceea ce se va intampla la concursul de la sfarsitul acestei saptamani, de discutiile pe care fiecare din membrii asociatiei le-a avut cu potentialii participanti si de rezultatele chestionarului vom stabili taxa.
Saptamana viitoare vom lua o hotarare privind taxa de participare si vom definitiva regulamentul.
Second BEST is FIRST loser
- Dan Cotelici
- veteran
Cristi,
- Cristi Bolfos
- member
Danko,acum no ofence dar daca se vorbeste doar cu potentialii participanti (si banuiesc ca tu ii numesti potentiali pe cei care au mai participat sau pe cei care au anuntat ca participa indiferent de taxa,corect?) atunci este clar ca taxa va vi de 6 mil.Sa nu ma intelegi gresit este o taxa foarte rezonabila avand in vedere lacatia + participanti care au deja un loc,dar nu cred ca mai avea rost chestionarul.
Oricare ar fi taxa sper sa va iasa toate bune si frumoase!
Oricare ar fi taxa sper sa va iasa toate bune si frumoase!
- Dan Cotelici
- veteran
Rostul chestionarului este in primul rand de a stabili dpdv numeric cati pescari agreaza o varianta sau alta.
Daca avem cel putin 20 de voturi pentru varianta cu 6 milioane de ce am merge pe varianta cu 3.
Nu am avut nici o indoiala, ca rezultatul fina va inclina spre varianta ieftina dar...capacitatea baltii oricum nu permite amplasarea a mai mult de 20-22 de echipe.
Ne vom gandi pentru 2005 si la posibilitatea organizarii de concursuri ieftine, eventual un concurs ce se va desfasura in mai multe etape, urmat de o finala.
Daca avem cel putin 20 de voturi pentru varianta cu 6 milioane de ce am merge pe varianta cu 3.
Nu am avut nici o indoiala, ca rezultatul fina va inclina spre varianta ieftina dar...capacitatea baltii oricum nu permite amplasarea a mai mult de 20-22 de echipe.
Ne vom gandi pentru 2005 si la posibilitatea organizarii de concursuri ieftine, eventual un concurs ce se va desfasura in mai multe etape, urmat de o finala.
- andrei vladeanu
- member
[quote="Danko"]@carpkiller
Concursul nostru , Crap 4Ever, se organizeaza in Septembrie.
Cezar Bibu a avut la un moment dat ideea de a ne intalni pe Peris toti cei care postam pe acest site.
Ne gandim si la aceasta varianta.[/quote]
excelenta ideea lui cezar!
ard de dorinta sa-l cunosc pe d-nul caaron
Concursul nostru , Crap 4Ever, se organizeaza in Septembrie.
Cezar Bibu a avut la un moment dat ideea de a ne intalni pe Peris toti cei care postam pe acest site.
Ne gandim si la aceasta varianta.[/quote]
excelenta ideea lui cezar!
ard de dorinta sa-l cunosc pe d-nul caaron
Eu zic ca 99 % din cei care au postat aici nu vor veni la Crap 4 Ever - dar vor sa posteze cum ar trebuii sa arate un concurs la care le-ar face placere sa mearga . Nu asta e subiectul topicului - cum vrem noi sa arate un concurs la care sa mearga altii . Ideea lui Dan - cred ca era sa testeze citi din cei care posteaza aici sunt interesati de acest concurs - si totodata sa verifice printre cei doritori - care ar fi taxa convenabila . Eu propun sa isi anunte ferm intentiile cei care vor sa participe , si sa spuna ce taxa le-ar conveni . Cred ca numai asa inaintam - altfel filozofam .
PS - poate s-o realiza vreodata si intilnire aia intre forumisti ! Am si eu citiva clienti pe care vreau sa-i cunosc ( sigur - cu prietenie
)
PS - poate s-o realiza vreodata si intilnire aia intre forumisti ! Am si eu citiva clienti pe care vreau sa-i cunosc ( sigur - cu prietenie

D-le Vladeanu, sa o iau ca pe o amenintare? www.xxx.ro/rapitor
Ultima oară modificat 24 Sep 2012 14:05 de către caaron, modificat 1 dată în total.