No Comment
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
No Comment
Din acest moment nu mai sunt moderator, ceea ce nu ma mai obliga sa urmaresc certurile si insultele unora.
Dar tot odata, nici nu voi mai scrie absolut nimica in acest forum, il voi vizita, dar nimica mai mult. Sa scrie cei care stiu sa taie si sa spinzure.
Multumesc tuturor Userilor cu care m-am inteles si am glumit in acest forum, de cind sa infiintat.
Sunt sigur ca cele scrise de mine acuma, nu vor apuca sa citeasca multi.
Numai Bine si fire intinse.
Bruno
Dar tot odata, nici nu voi mai scrie absolut nimica in acest forum, il voi vizita, dar nimica mai mult. Sa scrie cei care stiu sa taie si sa spinzure.
Multumesc tuturor Userilor cu care m-am inteles si am glumit in acest forum, de cind sa infiintat.
Sunt sigur ca cele scrise de mine acuma, nu vor apuca sa citeasca multi.
Numai Bine si fire intinse.
Bruno
- Vlad_Colceriu
- veteran
Sincer, imi pare rau si nu mi se pare corect ca se iau astfel de masuri. Evident, regulamentul e regulament... Dar si concurenta e concurenta!
Sper totusi sa fie doar ceva de moment.
Bruno, cred ca ai renuntat la dreptul de moderator printr-o decizie de moment, asupra careia sper sa se revina din ambele parti.
Sper totusi sa fie doar ceva de moment.
Bruno, cred ca ai renuntat la dreptul de moderator printr-o decizie de moment, asupra careia sper sa se revina din ambele parti.
No Comment
eu nu am nimic cu carp rom! chiar e baiat de treaba! parerea mea este ca nu ar trebui sa te pierdem si prin aceste raspunsuri il rugam pe adiministrator sa te pastreze si sa incerce sa uite avertismentul asa cum si voi moderatorii mai uitati cate o gresala a userilor. Un singur moderator mo scos din sarite pana i-am spuso intrun mp si de atunci nu mai face impresii si nu mi frica sa o spun. carprom esti un domn!!! atat am de spus si sa ramai cu noi
Ultima oară modificat 24 Aug 2008 21:44 de către subzero20, modificat 1 dată în total.
-
- senior member
.
Imi pare rau ca din cauza mea sa ajuns aici....
Bruno, poate te razgandesti in decizia ta si ramai printre noi sa ne "pastoresti"
Bruno, poate te razgandesti in decizia ta si ramai printre noi sa ne "pastoresti"

- Vlad_Colceriu
- veteran