Legea pescuitului...

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Cum caracterizati modificarile aduse Legii pescuitului?

Negativ
32
91%
Pozitiv
3
9%

Voturi totale: 35

DD
member

Mesaj de DD » 04 Aug 2004 14:43

Or sa finanteze astia paza piscicola cum finateaza si sanatatea si constructia (reparatia) drumurilor din banii adunati la buget. Vor merge la gaselnita guvernului actual cu "bugetul centralizat" si ii vor folosii dupa cum vrea muschiul lor.
Trebuie luptat cu functionarii publici si administratia si trebuie sa ne cerem dar mai ales sa ne aparam drepturile. S-au obisnuit cu ideea ca sunt de neclintit si ca pot face ce vor cu bunurile publice. Eu urmaresc anunturile de un an sa vad daca se concesioneaza o balta si nu am vazut nimic publicat asa ca draga Ioan S esti prea optimist.

Totusi (ref. la "ei") sa nu uitam ca sunt pline cimitirele de oameni de neinlocuit.

Pt. Iliuta

daca nu s-a complectat lista cu cei 10 merg si eu
Invincibilitatea noastra depinde de noi, vulnerabilitatea inamicului, de el.
Sun Tzu

Cristi Bolfos
member

Mesaj de Cristi Bolfos » 04 Aug 2004 14:58

Iliuta si eu sunt cu voi!! Ar fi fost culmea sa ma dau la fund!Hunedoara e acolo!

doru_bbb
new member

initiativa

Mesaj de doru_bbb » 04 Aug 2004 15:40

oricum cred ca ar trebui pusa treaba pe picioare cit mai repede ca se apropie alegerile si astia pentru citeva voturi ar fi in stare sa o schimbe si pe masa...dar legea pescuitului
Fir Intins

Doru_BBB Braila

nelu.p
junior member

Mesaj de nelu.p » 04 Aug 2004 15:40

Iliuta in Constanta poti conta pe sprijinul meu!
Sa auzim numai de bine.
nelu.p

patriot
junior member

Mesaj de patriot » 04 Aug 2004 16:01

Nu ne mai intilnim curand cu asemenea "emulatie".
Hai sa infiintam partidul pescarilor :wink: :wink:

RazvanV
veteran

Mesaj de RazvanV » 04 Aug 2004 16:44

Cred ca in lege ar trebui sa se face o diferentiere clara intre pescuitul sportiv si cel care are ca scop comercializarea pestelui. De asemenea ar trebui ca marea majoritate a aplelor exploatate industrial sa treaca la regim de pescuit receativ (sportiv). Veniturile rezultate de pe urma pescuitului sportiv sunt o sursa semnificativa de venituri la bugetele locale sau chiar de stat din UE ( aici intra si veniturile obtinute din comercializarea echipamentelor ). In unele tarii sumele obtinute din activitati legate de pescuitul sportiv depasesc veniturile rezultate din
pescuitul industrial.
Legea trebuie sa incurajeze pescuitul receativ, indirect sa ofere facilitati celor care doresc sa preia in administare ape. In acelasi timp sa se stabileasca ferm conditiile si obligatiile celor care vor face acest lucru, sa nu se ajunga in situatii similare celor din prezent.
Nu stiu cine a lucrat la vechea lege dar in mod sigur nu au stiut ce fac ( sau au avut alte intentii ... ). :evil: :evil: :evil:
Am putea "copia" ceva de pe la vecinii nostri din UE, ca tot ne pricepem la copiat si piratat.

Sa speram ca vom avea o lege "civilizata" si o aplicare temeinica a acesteia.

Vedeti, eu o consider ca si schimbata pe cea veche. :wink: :wink:

Cristi Bolfos
member

Mesaj de Cristi Bolfos » 04 Aug 2004 19:17

chiar , oare nu putem face un partid??? :D
am vazut in ultimul nr din aventuri la pescuit ca in State au infintat chiar si o scoala avand ca tema pescuitul sportiv.oare noi romanii nu putem face nimik constructiv?oare patronii diferitelor balti nu ar putea si ei sa contribuie oferindusi baltile pt ca unii dintre pescarii mari de crap pe care ii avem sa ii invete pe copii (gratis) si pe alti doritori diferite technici??
eu zic ca daca se pune mai mult accent pe educatie avem cel mai mult de castigat....

caaron
veteran

Mesaj de caaron » 04 Aug 2004 19:21

:D :D Amuzant CristiB! Sunt curios daca or sa citeasca cei in cauza ce ai postat tu , ce vor spune! Asta daca vor spune ... www.xxx.ro/rapitor
Ultima oară modificat 24 Sep 2012 13:57 de către caaron, modificat 1 dată în total.

Cristi Bolfos
member

Mesaj de Cristi Bolfos » 04 Aug 2004 19:36

caaron in primul rand iti multumesc pt rasp la subiecul cu "pusca"
mare domn

cat despre ce am scris mai sus,visam ......oare cum ar fi sa ma duc pe o balta si sa imi explice vlad,musaro,iliuta,val,cezar sau mai stiu eu cine ceva de genu:

"Uite asa mai cristi,nu asa cum faci tu,uite aici gresesti!"
hhehehee ce fericit as fi.... :D :D :D
sau sa ma duc cu ei si sa incepem:

"amesteca asta cu asta adauga esenta asta,vezi ca uite atata cantitate,nu o lasa prea mult la fiert......."le luam le facem si next day pe balta "uite acolo trebuie sa nadim,nu acolo ca acolo stiu eu ce nu ii bine"

sa mai vina si copiii sa invete sa respecte pestele,sa invete sa lege un carlig,sa intepe un crap nu o vena si tot felul de chestii.

PS: nu ma trezi din vis :wink:

caaron
veteran

Mesaj de caaron » 04 Aug 2004 20:12

Cu placere sefu! Ai dreptate in leg cu lectiile dezinteresate de pescuit din partea marilor pescari! Dasta spun eu mereu ca pt mine pescar mare e cel care impartaseste cu placere din experienta lui, care da dovada de omenie! Degeaba prinde sute de kg de peste ca pe mine ma doare fix in c*r , daca face din asta un secret capital si pozeaza in campion mondial la categoria super grea!
PS: As vrea sa ajut si eu in leg cu initiativa asta cu legea. Astept insarcinari. www.xxx.ro/rapitor
Ultima oară modificat 24 Sep 2012 13:58 de către caaron, modificat 1 dată în total.

Scrie răspuns