Faina de canepa in mixul de boilies

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
caaron
veteran

Faina de canepa in mixul de boilies

Mesaj de caaron » 05 Aug 2004 21:35

Asa , acum sper sa fie bine! :wink: :D
am folosit faina de canepa prajita in boiliesuri. si rezultatele au fost dezastruoase. Dupa ce am nadit (si am prins) cu boiliesuri facute cu faina de soia prajita, am inceput sa nadesc cu boiliesuri ce aveau aceeasi compozitie , singurul lucru diferit fiind faina de canepa in locul celei de soia, zahar in loc de sweetner si lipsa uleiului esential de piper. Din momentul ala n-am mai prins nimic. Daca ma puteti lamuri sau imi puteti sugera o alta parere decat cea precum ca , canepa in boiliesuri nu prea merge ,astept raspunsuri ... www.xxx.ro/rapitor
Ultima oară modificat 24 Sep 2012 13:58 de către caaron, modificat 1 dată în total.

RazvanV
veteran

Mesaj de RazvanV » 06 Aug 2004 08:37

Am folosit-o si o folosesc in continuare din cand in cand. Tot prajita si macinata cu rasnita de cafea (migaloasa treaba pana macini un kg de canepa). Mai folosesc si seminte de in, sunt mai uleioase si miros bine. Cel putim mie imi plac cum miros, nu stiu crapului.
Nu ar fi bine sa spui si restul componetelor din reteta si proportiile. Eu unul nu prea pot sa folosesc prea multa ca nu se omogenizeaza bine, "rupe" amestecu. O folosesc de obicei in combinatie cu seminte de pasari macinate, soia... Nu am o reteta precisa, experimetez in continuu.

Eu unul nu pot afirma daca ma ajutat sau nu atunci cand am folosito.

patabum
senior member

Mesaj de patabum » 06 Aug 2004 09:03

@RazvanV:

Daca nu se omogenizeaza bine si tot esti in faza de experimentari, incearca si faina de orez. Leaga foarte bine mixul, insa este grea.

RazvanV
veteran

Mesaj de RazvanV » 06 Aug 2004 09:09

Multumesc pentru sugestie. :D O sa incerc.
Eu am folosit germeni de grau pentru a lega amestecul (idee de pe site englezesc).

Scrie răspuns