Cupa Peris
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- member
Cupa Peris
In acest weekend s-a desfasurat Cupa Peris,editia 1 .S-au inscris pina la urma 17 echipe,unele dintre ele chiar cu o vasta experienta in domeniu(ca sa amintim numai de puternicul lot Senzor,cu transferatii Cornel Rosioru si Adi Burada!),dar si doua echipe din Constanta(intr-una din ele fiind si un forumist de-al nostru,Iulian Staicu).Atmosfera a fost una destinsa,in general,chiar daca s-au inregistrat si doua abandonuri de-a lungul timpului.Arbitrajul a fost mult mai permisiv decit intr-o competitie de “miza”,fara a influenta insa rezultatele.
Nu detin exact nume si cantitati exacte ale cistigatorilor,nefiind treaba mea,dar pe totalul celor 48 de ore s-au prins 756 de kg(au punctat doar crapi peste 1 kg),cu o medie pe cap de peste de 4,43 kg,in conditiile in care s-au prins si destui pesti “nepunctabili”.Cel mai mare peste a fost prins de Cristi “Yamaha”Mitrea,cu o greutate de 14,1 kg.De mentionat si lupta foarte strinsa,cistigatorii fiind stabiliti la o diferenta de aprox 800 de grame!
In concluzie,un concurs agreabil,presarat pe alocuri si cu ceva reprize de ploaie,dar si zabuseala,cu conflicte inerente,dar si cu multa buna dispozitie.Multumesc,cred ca nu numai in numele meu,organizatorilor.
Nu detin exact nume si cantitati exacte ale cistigatorilor,nefiind treaba mea,dar pe totalul celor 48 de ore s-au prins 756 de kg(au punctat doar crapi peste 1 kg),cu o medie pe cap de peste de 4,43 kg,in conditiile in care s-au prins si destui pesti “nepunctabili”.Cel mai mare peste a fost prins de Cristi “Yamaha”Mitrea,cu o greutate de 14,1 kg.De mentionat si lupta foarte strinsa,cistigatorii fiind stabiliti la o diferenta de aprox 800 de grame!
In concluzie,un concurs agreabil,presarat pe alocuri si cu ceva reprize de ploaie,dar si zabuseala,cu conflicte inerente,dar si cu multa buna dispozitie.Multumesc,cred ca nu numai in numele meu,organizatorilor.
Postez - pentru ca merita . La prima Cupa Peris - organizarea a fost excelenta , gazdele amabile , arbitrajul discret si de calitate , multe echipele puternice , intr-un cuvint tot ceea ce trebuie unui concurs care se vrea de acum incolo traditional . Din 17 echipe inscrise in concurs - 7 aveau cel putin cite un membru din cei care au participat la Hobaia . Surprinzator au cistigat primele 2 locuri - 2 echipe tinere ( imi cer scuze nu am retinut numele ) cu rezultate bune de tot - in jur de 120 kg de crap / echipa . Locul 3 - Hamudi - nu poate fi considerat surpriza . Atmosfera excelenta - ne-am mai relexat dupa regimul cazon cu care am fost obisnuiti vara asta
, ne-am mai vizitat , am mai stat de vorba , etc . , dar asta sub ochiul vigilent al comisarului Cristi Radulescu - Asociatia Pescari4Ever ( cine stie cum arbitreaza Cristi - intelege ca totul a decurs clar ca lumina zilei ) . Timpul ne-a ajutat - crapul a raspuns - si nu s-a lasat asteptat , chiar au iesit la mal citeva exemplare frumoase ( pe linga cel al lui Cristi "Yamaha" - a mai luat Sandel Calina o salonta de 13.850 kg ) - frecvent cel de 4-5 kg - etc . Intr-un cuvint o placere si o bucurie ca ne-am revazut , am vazut si multe echipe noi , bine pregatite , totul a fost OK . Festivitatea de premiere si micii lui Nea Cristi Albastroiu au incheiat 3 zile frumoase de august pe balta de la Peris .

-
- member
Felicitari pt organizare si pt rezultate! Ma bucur sa vad ca nu s-a tranformat intr-o mascarada cum s-a intamplat cu Hobaia! www.xxx.ro/rapitor
Ultima oară modificat 24 Sep 2012 14:00 de către caaron, modificat 1 dată în total.
- andrei vladeanu
- member
- Dan Cotelici
- veteran
@danr
Nu cred ca exista concurs in care sa nu apara si nemultumiri legate de organizare.Daca este sa vorbim de cazul la care faci referire eu cred ca se puteau rezolva divergentele create de apropierea standurilor.Amiabil...
Un marker pozitionat intr-un loc stabilit de comun acord ar fi rezolvat problema.
Iulian, care a concurat intre echipele Mateianu- Mitrea si Vladeanu-Rosioru stiu ca nu a avut conflicte de aceasta natura cu nici una din echipe.daca acestea au existat fara sa le observam noi, ar putea sa ne explice cum le-au rezolvat.
Poate ca si-a format o opinie vis-a-vis de situatia care a condus la abandonul lui Iliuta........Asteptam sa ne-o impartaseasca , el fiind pozitionat cel mai aproape de partile aflate in conflict.
Cu privire la concurs sunt de acord cu Cezar.Atmosfera a fost prieteneasca, tensiune marita pana la final pentru ocupantii primelor 5-6 locuri, medie ridicata a capturilor....mititei, bere.
Sper ca in Septembrie , la Crap 4 Ever sa creasca media.
Nu cred ca exista concurs in care sa nu apara si nemultumiri legate de organizare.Daca este sa vorbim de cazul la care faci referire eu cred ca se puteau rezolva divergentele create de apropierea standurilor.Amiabil...
Un marker pozitionat intr-un loc stabilit de comun acord ar fi rezolvat problema.
Iulian, care a concurat intre echipele Mateianu- Mitrea si Vladeanu-Rosioru stiu ca nu a avut conflicte de aceasta natura cu nici una din echipe.daca acestea au existat fara sa le observam noi, ar putea sa ne explice cum le-au rezolvat.
Poate ca si-a format o opinie vis-a-vis de situatia care a condus la abandonul lui Iliuta........Asteptam sa ne-o impartaseasca , el fiind pozitionat cel mai aproape de partile aflate in conflict.
Cu privire la concurs sunt de acord cu Cezar.Atmosfera a fost prieteneasca, tensiune marita pana la final pentru ocupantii primelor 5-6 locuri, medie ridicata a capturilor....mititei, bere.
Sper ca in Septembrie , la Crap 4 Ever sa creasca media.
Second BEST is FIRST loser