"Pusca" pt nadit
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Iliuta Goean
- maniac
130 de euro costa instrumentul.Am inteles ca nu e nou -nout dar oricum se prezinta in stare excelenta. www.xxx.ro/rapitor
Ultima oară modificat 24 Sep 2012 14:02 de către caaron, modificat 1 dată în total.
- Cristi Bolfos
- member
El zice ca isi merita banii, ca nou e aproape 230 de euroi
Acum stai si tu si analizeaza. Ca omu e comerciant pana la urma.. www.xxx.ro/rapitor
Acum stai si tu si analizeaza. Ca omu e comerciant pana la urma.. www.xxx.ro/rapitor
Ultima oară modificat 24 Sep 2012 14:02 de către caaron, modificat 1 dată în total.
- Dan Cotelici
- veteran
Val da-mi voie sa te contrazic.
In toate regulamentele care le-am vazut pana acum singurul care preciza in mod clar ca un astfel de instrument nu poate fi folosit la nadire este cel de la calificari pentru CM("Toate modalitatile de propulsare care folosesc aerul comprimat, gazul sau electricitatea sunt interzise")
Din experienta mea, pescarul roman considera ca ceea ce nu-i este interzis in mod explicit ii este permis.
Gresesc?
In toate regulamentele care le-am vazut pana acum singurul care preciza in mod clar ca un astfel de instrument nu poate fi folosit la nadire este cel de la calificari pentru CM("Toate modalitatile de propulsare care folosesc aerul comprimat, gazul sau electricitatea sunt interzise")
Din experienta mea, pescarul roman considera ca ceea ce nu-i este interzis in mod explicit ii este permis.
Gresesc?
Second BEST is FIRST loser
Dane iubitul meu , din partea mea - e liber ! Dar e absurd sa cred ca daca nu ai voie cu momitoare poti folosi un tun cu aer comprimat la nadire . Asa o fi - dar cred ca nu s-a gindit nimeni la fraza asta in regulamentele din Romania - tocmai din cauza noutatii pe care o reprezinta un astfel de dispozitiv
-
- veteran