Cupa Peris
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Dan Cotelici
- veteran
standurile 11(ILIUTA) ,12( SENZOR),13( STAICU-GRIGORE) asa cum au fost pregatite de organizatori erau destul de apropiate , dar cu bunaintelegere intre echipe acest aspect se putea rezolva si se putea concura onorabil . Pozitia lui ILIUTA cred ca era asemanatoare cu cea a lui VAL , in raport cu standul 12 al echipei SENZOR. Dupa parerea mea , ILIUTA nu avea motiv de abandon referitor la standul 12 in raport cu numarul 11. Motivele cred ca trebuie cautate in alta parte , poate neintelegeri mai vechi.
Din punctul meu de vedere echipa Mateeanu-Cristi MITREA SUNT SUPER PESCARI , si foarte bine pregatiti dpdv dotare , stiinta pescuitului, forma fizica , nada ,si mai ales f modesti si dornici sa spuna din stiinta lor. Nu pot decit sa le doresc sa li se realizeze ce si-au propus referitor la calificarile de anul viitor.
iulian staicu zis iulian de la constanta .
Din punctul meu de vedere echipa Mateeanu-Cristi MITREA SUNT SUPER PESCARI , si foarte bine pregatiti dpdv dotare , stiinta pescuitului, forma fizica , nada ,si mai ales f modesti si dornici sa spuna din stiinta lor. Nu pot decit sa le doresc sa li se realizeze ce si-au propus referitor la calificarile de anul viitor.
iulian staicu zis iulian de la constanta .
Baieti eu am ajuns pe litoral . E o vreme marfa la 2 Mai si apa e calda. Am fost intrebat si trebuie sa raspund . Am fost standul 9 - numarul 10 nu a existat - pe un colt de balta . Dupa mine si perpendicular pe zona mea dadeau Iliuta si Vladut Mateianu & Cristi "Yamaha" . Nu s-a pus problema din punctul meu de vedere sa fiu deranjat de vreuna din aceste echipe . Puteam sa ma agat la o adica cu Vladut ca dadea foarte departe - si ne intilneam ( asa apreciam eu ) undeva . Nu s-a intimplat - deci pina la urma foarte bine . Iliuta era un pic inchis acolo , intre mine si Vlad - dar daca eram arbitru la acest concurs - stabileam 2 markere si puneam echipele sa dea in zona delimitata . Pina la urma nu cred ca asta a fost problema mai ales ca atmosfera a fost super . Iliuta chiar a prins un loc nasol - dar nici al meu nu era mai grozav . Aveam inaintea mea pe latura de balta si pe Cezar si pe Sandel . Ma inchidea si Vladut din fata - era tocmai bine
. Dar crapul a mincat si pina la urma a fost excelent . Eu zic ca nu organizarea a fost problema . Poate Iliuta nu a realizat la timp ca in fundul ala de balta nu poate sa faca altceva decit sa se distreze - pentru ca si eu , Cezar , Sandel , echipa Grizzly , Vladut , Iulian - au realizat ca pestii sunt pe malul celalt si nu putem decit sa incercam sa prindem unul mare . Cristi "Yamaha" a luat unul din 2 cifre - 14.1 kg - ( cum ii place unui bun prieten de-al meu sa zica - il salut de aici !! ) - noi ne-am limitat la 1 cifra . Iulian a facut personal best cu unul de 11.5 kg - deci se putea ! Poate data viitoare tragem mai bine la sorti .
Poate ma repet - problema este alta - nu standul !! Cristi Albastroiu a facut tot ce putea sa iasa bine - si poate nu are experienta asa mare - dar permanent a fost la dispozitia participantilor sa se simta bine si a cautat sa le rezolve problemele . Asta inseamna organizare excelenta si sa sa te simti "ca acasa" la un concurs .
PS - nu exagerez daca spun ca la o adica Iliuta putea schimba standul cu unul din alea 4 desfiintate . Nu cred ca comenta cineva .

Poate ma repet - problema este alta - nu standul !! Cristi Albastroiu a facut tot ce putea sa iasa bine - si poate nu are experienta asa mare - dar permanent a fost la dispozitia participantilor sa se simta bine si a cautat sa le rezolve problemele . Asta inseamna organizare excelenta si sa sa te simti "ca acasa" la un concurs .
PS - nu exagerez daca spun ca la o adica Iliuta putea schimba standul cu unul din alea 4 desfiintate . Nu cred ca comenta cineva .
-
- new member
oameni buni, am inteles ca iliuta s-a suparat ca nu a tras un loc bun el cunoscand balta si vazand ca nu are sanse si-a luat jucariile si a plecat acasa. data viitoare lasati-l pe el sa-si aleaga locul primul si pe urma faceti restul tragere la sorti.
am auzit ca a fost oricum mai mult un concurs de macheala decat de pescuit
felicitari "campionului" vladeanu pentru locul obtinut.
toate cele bune ne vedem duminica la sarulesti.

felicitari "campionului" vladeanu pentru locul obtinut.

toate cele bune ne vedem duminica la sarulesti.
Stati ca nu am citit tot inainte sa postez cele de mai sus .
@ Caaron - eu zic ca deja intreci masura , draga coleg . Sa numesti Hobaia mascarada - e un pic cam mult !! E bine in viata sa iti stii lungul nasului si sa nu iti dai cu parerea despre ceva ce este cu mult peste puterea ta de monitorizare . Pot vorbi despre Hobaia numai cei care au fost acolo ( parafrazind BUG MAFIA ) - in rest ne intoarcemn la poetul nepereche - care a avut o mare viziune scriind "Epigonii" . Nu te supara dar se pare ca daca unii sunt acuzati de elitism - eu acuz pe altii de nesimtire . Sunt foarte multi care au buna cuviinta , si asta datorita educatiei , care chiar daca nu au o parere buna despre Hobaia , tac din gura - pentru ca nu sunt in posesia tuturor datelor . Tu postezi intruna despre Hobaia - la modul ironic . Din intimplare stiu ca ai fi avut posibilitatea sa te inscrii - deci nu faci parte din categoria celor care din motive financiare au fost nevoiti sa zica Pas ! Chiar daca ai abonement pe Tincabesti si mai agati cite un crap din cind in cind iti spun sincer in fata - esti departe de fenomen !! Asa ca fii mai reticent in postari !
PS - la concursul de la Peris - au fost si vreo 10 insi din cei care au participat la Hobaia . Cred ca ceea ce a postat Iulian despre Vladeanu si Cristi "Yamaha" - nu mai are rost de comentariu - oamenii sunt OK si modesti . Nu sunt asa cu nasul pe sus nici unul din cei care ii mentionezi tu - si nu cred ca este cineva care daca a cerut o lamurire la astia rai nu a primit-o . Dar nici nu ii poti condamna ca raspund ironic la atacuri ieftine .
@ Caaron - eu zic ca deja intreci masura , draga coleg . Sa numesti Hobaia mascarada - e un pic cam mult !! E bine in viata sa iti stii lungul nasului si sa nu iti dai cu parerea despre ceva ce este cu mult peste puterea ta de monitorizare . Pot vorbi despre Hobaia numai cei care au fost acolo ( parafrazind BUG MAFIA ) - in rest ne intoarcemn la poetul nepereche - care a avut o mare viziune scriind "Epigonii" . Nu te supara dar se pare ca daca unii sunt acuzati de elitism - eu acuz pe altii de nesimtire . Sunt foarte multi care au buna cuviinta , si asta datorita educatiei , care chiar daca nu au o parere buna despre Hobaia , tac din gura - pentru ca nu sunt in posesia tuturor datelor . Tu postezi intruna despre Hobaia - la modul ironic . Din intimplare stiu ca ai fi avut posibilitatea sa te inscrii - deci nu faci parte din categoria celor care din motive financiare au fost nevoiti sa zica Pas ! Chiar daca ai abonement pe Tincabesti si mai agati cite un crap din cind in cind iti spun sincer in fata - esti departe de fenomen !! Asa ca fii mai reticent in postari !
PS - la concursul de la Peris - au fost si vreo 10 insi din cei care au participat la Hobaia . Cred ca ceea ce a postat Iulian despre Vladeanu si Cristi "Yamaha" - nu mai are rost de comentariu - oamenii sunt OK si modesti . Nu sunt asa cu nasul pe sus nici unul din cei care ii mentionezi tu - si nu cred ca este cineva care daca a cerut o lamurire la astia rai nu a primit-o . Dar nici nu ii poti condamna ca raspund ironic la atacuri ieftine .
- andrei vladeanu
- member
nea victoras,
iti multumesc pt. felicitari
impreuna cu maestrul rosioru (LV) am fost multumiti cu locul VII. sincer sa fiu, eu am vizat locul IV. asta pentru ca dupa ce l-am vazut pe gigi filmand pe acolo mi-a fost tare frica sa nu care cumva sa-l sui si pe LV pe PODIUMUL RUSINII. maestrul s-ar fi suparat foarte tare...
multe salutari
p.s. ne vedem la cupa campionilor?
iti multumesc pt. felicitari
impreuna cu maestrul rosioru (LV) am fost multumiti cu locul VII. sincer sa fiu, eu am vizat locul IV. asta pentru ca dupa ce l-am vazut pe gigi filmand pe acolo mi-a fost tare frica sa nu care cumva sa-l sui si pe LV pe PODIUMUL RUSINII. maestrul s-ar fi suparat foarte tare...
multe salutari
p.s. ne vedem la cupa campionilor?
- Iliuta Goean
- maniac
salutare la toata lumea,
daca vreunul dintre voi credeti ca puteti pescuiti (nu vorbesc de concurat pentru ca eu nu m-am dus sa concurez ci sa pescuiesc) 3 echipe pe 25m alaturi de o echipa care injura si ameninta ca pun fir de 60 si trag in stanga si in dreapta si rup totul (am dreptate dl iulian?) la toata lumea?
daca eu accept sa ma mut cu locul de pescuit mai in dreapta dupa ce am nadit sa las loc echipei din stanga de pescuit si stabilima ca ei vor pescui in stanga markerului si eu in dreapat (marker pus de ei) si apoi se pescuieste si se nadeste peste mine exagerez eu ca ma supar?
eu am considrerat totul o eroare de organizare, plasarea a 3 standuri pe un mal in curba in care echipa din mijloc este absolut inchisa, o eroare care ar fi trebuit remediata fara ca eu sa fiu sfatuit sa pescuiesc in mal in dreapta ca sa nu deranjez pe cineva.
cred ca o supraveghere atenta din partea organizatorilor ar fi salvat aceasta situatie dar am simtit o mare nepasare asa ca am ales sa plec, doar nu era sa pun si eu fir de 60 si sa ma duelez, nu-mi sta in fire sa ma cert, mai ales la pescuit.
daca vreunul dintre voi credeti ca puteti pescuiti (nu vorbesc de concurat pentru ca eu nu m-am dus sa concurez ci sa pescuiesc) 3 echipe pe 25m alaturi de o echipa care injura si ameninta ca pun fir de 60 si trag in stanga si in dreapta si rup totul (am dreptate dl iulian?) la toata lumea?
daca eu accept sa ma mut cu locul de pescuit mai in dreapta dupa ce am nadit sa las loc echipei din stanga de pescuit si stabilima ca ei vor pescui in stanga markerului si eu in dreapat (marker pus de ei) si apoi se pescuieste si se nadeste peste mine exagerez eu ca ma supar?
eu am considrerat totul o eroare de organizare, plasarea a 3 standuri pe un mal in curba in care echipa din mijloc este absolut inchisa, o eroare care ar fi trebuit remediata fara ca eu sa fiu sfatuit sa pescuiesc in mal in dreapta ca sa nu deranjez pe cineva.
cred ca o supraveghere atenta din partea organizatorilor ar fi salvat aceasta situatie dar am simtit o mare nepasare asa ca am ales sa plec, doar nu era sa pun si eu fir de 60 si sa ma duelez, nu-mi sta in fire sa ma cert, mai ales la pescuit.
Nu face ce nu-ti place!
Cupa Peris
Bun, daca v-ati mai linistit, poate sa spuna cineva care a fost clasamentul final ( locul , numar de pesti, greutatea lor, standul ...)?
Macar aici organizarea ar putea sa aiba un cuvant, nu ?
Macar aici organizarea ar putea sa aiba un cuvant, nu ?
- Dan Cotelici
- veteran
Cu precizarea ca nu m-am ocupat de organizare.:
CLASAMENT
1. VALENTIN DUMITRU-GOGU CATALIN - 122,18 kg;
2. RIZEA VIOREL NAE DUMITRESCU - 121,36 kg;
3. HAMUDI ENEZAN- HOINARU VALENTIN - 85,76 kg;
4. MATEIANU VLADUT- CRISTI MITREA - 84,94 kg;
5. ADRIAN BURADA- COSTIN POPESCU - 83,24 kg;
6. ZARGOZAN ADRIAN- FLORARU S. - 62,54 kg;
7. VLADEANU ANDREI ROSIORU CORNEL - 37.30 kg;
8. VAL PANGICA- ADRIAN DULAU - 34, 54 kg;
9. BUTACU- REX HUNTER - 27,92 kg;
10. CEZAR BIBU- DAN COTELICI - 26,20 kg;
11. CALINA SANDEL- CALINA JR. - 21,20 kg;
12. STAICU- GRIGORE - 19,30 kg;
13. NICOLAE MARCEL-TUDOSE BOGDAN - 15,42 kg;
14. IACOB CORNEL- NECULA BOGDAN - 10,56 kg;
15. LAZAR- NASTASE -0 kg ;
16. GOIAN ILIUTA- LEU CORNEL - s-au retras;
17. NICOLAE MIHAI- OANCEA MIHAITA - au abandonat
T O T A L: 752,460 kg.
BUCATI : 170
MEDIE - 4,43 kg/buc;
Distributia pe greutati :
1 - 2 kg/buc - 16 buc.
2 - 3 kg/buc - 19 buc.
3 - 4 kg/buc - 35 buc.
4 - 5 kg/buc - 52 buc.
5 - 6 kg/buc - 27 buc.
6 - 7 kg/buc - 12 buc.
7 - 8 kg/buc - 1 buc.
8 - 9 kg/buc - 1 buc.
9 -10 kg/buc - 2 buc.
11-12 kg/buc - 1 buc.
12-13 kg/buc - 1 buc.
13-14 kg/buc - 2 buc.
14-15 kg/buc - 1 buc.
-Cea mai mare captura MATEIANU-MITREA 14,1 kg;
-Cel mai tinar concurent CALINA BOGDAN (JR.);
-Premiul pentru Perseverenta si sportivitate - LAZAR-NASTASE.
CLASAMENT
1. VALENTIN DUMITRU-GOGU CATALIN - 122,18 kg;
2. RIZEA VIOREL NAE DUMITRESCU - 121,36 kg;
3. HAMUDI ENEZAN- HOINARU VALENTIN - 85,76 kg;
4. MATEIANU VLADUT- CRISTI MITREA - 84,94 kg;
5. ADRIAN BURADA- COSTIN POPESCU - 83,24 kg;
6. ZARGOZAN ADRIAN- FLORARU S. - 62,54 kg;
7. VLADEANU ANDREI ROSIORU CORNEL - 37.30 kg;
8. VAL PANGICA- ADRIAN DULAU - 34, 54 kg;
9. BUTACU- REX HUNTER - 27,92 kg;
10. CEZAR BIBU- DAN COTELICI - 26,20 kg;
11. CALINA SANDEL- CALINA JR. - 21,20 kg;
12. STAICU- GRIGORE - 19,30 kg;
13. NICOLAE MARCEL-TUDOSE BOGDAN - 15,42 kg;
14. IACOB CORNEL- NECULA BOGDAN - 10,56 kg;
15. LAZAR- NASTASE -0 kg ;
16. GOIAN ILIUTA- LEU CORNEL - s-au retras;
17. NICOLAE MIHAI- OANCEA MIHAITA - au abandonat
T O T A L: 752,460 kg.
BUCATI : 170
MEDIE - 4,43 kg/buc;
Distributia pe greutati :
1 - 2 kg/buc - 16 buc.
2 - 3 kg/buc - 19 buc.
3 - 4 kg/buc - 35 buc.
4 - 5 kg/buc - 52 buc.
5 - 6 kg/buc - 27 buc.
6 - 7 kg/buc - 12 buc.
7 - 8 kg/buc - 1 buc.
8 - 9 kg/buc - 1 buc.
9 -10 kg/buc - 2 buc.
11-12 kg/buc - 1 buc.
12-13 kg/buc - 1 buc.
13-14 kg/buc - 2 buc.
14-15 kg/buc - 1 buc.
-Cea mai mare captura MATEIANU-MITREA 14,1 kg;
-Cel mai tinar concurent CALINA BOGDAN (JR.);
-Premiul pentru Perseverenta si sportivitate - LAZAR-NASTASE.
Second BEST is FIRST loser