Se pare ca toate discutiile purtate pe acest forum, sau ma rog nu chiar toate, sunt privite shi interpretate foarte greshit de participanti! Ceea ce afirma domnul Iliuta despre o partida de pescuit este pentru dansul UN PRINCIPIU, pe care nimeni, inclusiv domnul Iliuta nu ar trebui sa il incalce.
Nu demult citisem despre lipsa de respect a acelor "pescari-clovni" care sterg orice urma de relaxare intr-o partida de pescuit, partida in care vrei sa te RELAXEZI, SA PESCUIESTI LINISTIT. Unde sunt domnilor acestea toate? S-au dus pe apa sambetei??
Daca participi la o competitie nu inseamna ca trebuie sa o si castigi! Daca ai ales sa mergi la concurs nu inseamna ca eshti unul din premianti! Daca platesti un bon pe o balta, sau o taxa de inscriere la un concurs.... nu inseamna ca e balta ta, nu inseamna ca poti pune un fir de 60, dai in stanga sau in dreapta, etc.
Cunostintele, domnii mei, de pescuit nu se rezuma numai la baitrunner, betaina, canepa, aditivi, carp trend, aminoacizi esentiali...
Nu uitam oare conditia primordiala a pescuitului, sau poate nu e o conditie, e chiar procesul pe care noi il numim pescuit: relaxare?
Intr-adevar, am ramas uimit de cele intamplate la Peris, ma rog, numai din ce am citit in acest forum! Se pare ca la o asemenea conjunctura, orice om cu COLOANA VERTEBRALA ar fi actionat ca si domnul Iliuta Goean!
Sper ca lucrurile se vor indrepta cu timpul, shi vom putea PESCUI in linishte chiar shi la un concurs de pescuit, mai ales ca aceast concurs de la Peris a lasat in gura multora presupun un gust amarui, dar orice sut in ... inseamna un pas inainte ...
cu stima, FIR INTINS
P.S. Am citat mai sus nishte chestii care ma infioara, scrise de "carpist". Daca sunt adevarate atunci intr-adevar e infricosator, si sa nu uitam ca intotdeauna exista un ac si pentru "cojoace mai groase"!!!