ABANDONUL BINECUNOSCUTULUI !!

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Garmoj
new member

Mesaj de Garmoj » 10 Aug 2004 09:13

O paranteza, ce ar fi daca in loc de boiles vom incarca bastonul Cobra cu bile de rulment marimea 18 pentru astfel de oameni cu atitudine ostila sportivitatii?
Eu am luat un boiles in sfecla de la un prieten de al meu si credeti-ma mai avea putin si imi spargea capul!

nick h.
senior member

Mesaj de nick h. » 10 Aug 2004 11:03

tin sa-l felicit si eu pe iliuta pentru atitudine, si eu as fi procedat la el.
danko daca tot lauzi aceasta organizare impecabila, de ce nu ai descalificat echipa care a avut un asemenea comportament.(ma refer la mr bike si acolitii lui)

Dan Cotelici
veteran

Mesaj de Dan Cotelici » 10 Aug 2004 11:27

Eu nu m-am ocupat de organizare.Am participat.Singurul care avea putere de decizie era organizatorul, Dl.Albastroiu.Comisarul si arbitrii au fost de la Pescari 4Ever este adevarat, dar nu aveau putere de decizie.NIMENI NU A DEPUS NICI O CONTESTATIE.Eu nu am afirmat ca organizarea a fost impecabila dar in afara de acest caz nu au mai fost alte probleme.Consider ca se face prea mult caz de aceasta intamplare si se incearca sa se acrediteze ideea ca a fost un concurs nereusit.Il cunosc pe Iliuta si il respect dar cred ca nu ar fi trebuit sa renunte asa usor.Cineva spunea mai devreme ca radacinile acestui conflict sunt mai vechi.Cred ca este adevarat dar nu e treaba mea sa va explic care sunt.
Second BEST is FIRST loser

danr
Site Admin

Mesaj de danr » 10 Aug 2004 11:32

am si eu o intrebare mai de profan asa: cum vi se pare sa concurezi la crap in stand de 7 m si standurile lipite, ca in acvariu ?
nu prea ma pricep eu, dar daca voi spuneti ca este normal atunci asa s-o pescui la crap acuma, mai nou....

Dan Cotelici
veteran

Mesaj de Dan Cotelici » 10 Aug 2004 11:42

Ai dreptate.Nu e simplu.
Second BEST is FIRST loser

Iliuta Goean
maniac

Mesaj de Iliuta Goean » 10 Aug 2004 13:46

haideti sa inchidem aici acest subiect, a fost o eroare de organizare poate cei care au facut-o vor invata ceva din asta si pe viitor nu vor nmai gresi.
ca am ales sa plec in loc sa ma apuc de contestatii si pari a fost decizia mea si nu am tras pe nimeni la raspundere pentru asta. ca nu existau prea mari prietenii intre mine si echipa in discutie se stia dinainte asa ca nu prea avea ce sa-mi placa pe acolo, daca spatiul ar fi fost suficient intre noi nu as fi plecat, mi-ar fi facut placere sa ma concurez cu ei (de la distanta) dar nu pescuind unul peste altul.

arbitrii de la p4e si-au facut din plin datoria, au fost ,ca de obicei, foarte corecti si impartiali, nu are nimeni ce sa le reproseze. era bine sa fi primit drepturi depline in organizare si arbitrare, au mai organizat concursuri (bune) si stiau ce au de facut
Nu face ce nu-ti place!

Vizitator

Mesaj de Vizitator » 10 Aug 2004 14:02

Iliuta de abia acum postezi ceva adevarat . Cu ce s-a scris aici munca lui Albastroiu de la acest concurs e batjocorita si eu zic ca nu merita . Spune lumii adevarul si ca ceea ce te-a facut sa pleci nu este organizarea si eventual o picatura care a umplut un pahar - iar despre acest pahar - nu stii decit tu si cei cu care te-ai confruntat . Din ce se posteza aici se intelege ca esti un soi de cavaler pe cal alb care a incercat sa demoleze mituri si alcoolici care erau parteneri de concurs , si si-au batut joc de tine . Poate asa vrei tu sa reieasa dar ADEVARUL e altul - si tu o stii la fel de bine ca si mine . Eu nu te mai sustin decit in lumina ultimei postari !!

PS - in septembrie sa stii ca fac fasole si te astept :lol: :lol: :lol:
Ultima oară modificat 10 Aug 2004 14:05 de către Vizitator, modificat 1 dată în total.

Vizitator

Mesaj de Vizitator » 10 Aug 2004 14:04

@ garmoj - daca vrei sa iti faci mina pe Forum - si sa pari de-al casei nu este cazul sa pupi in cur prima data . Scrie ceva interesant si lumea te va baga in seama

@ danr - Dane tu de unde stii cum arata un stand de 7 metri sau unul de 40 metri ? La rapitor nu exista standuri !!

danr
Site Admin

Mesaj de danr » 10 Aug 2004 14:27

faptul ca nu ma dau in stamba pe aici nu inseamna ca nu pescuiesc la crap

referitor la recomandarile catre alti useri las-o mai moale te rog frumos, fiecare este liber sa-si exprime opinia

Garmoj
new member

Mesaj de Garmoj » 10 Aug 2004 14:37

Sefuuu Pangica, vorba aia cu pupa in cur ishi are rostul doar daca ne-am legat shireturi impreuna Val Pangica Jr.
Se pare ca pe acest forum nu se poate posta mai nimic pe acest forum din cauza anumitor persoane aeroase sau "lasa-tzi"!!!

Am nvatzat multe citind din experientza scrisa a altora chiar pe acest forum, shi ma bucur de acest lucru!

Nu mai conteaza....

Scrie răspuns