marea echipa senzor

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

crapist
new member

marea echipa senzor

Mesaj de crapist » 09 Aug 2004 22:45

Dragii mei forumisti! Ce mi-a fost dat sa vad in seara aceasta!
Marea ECHIPA SENZOR a trecut la atac direct, amenintari, injuraturi ca la usa cortului, furii nebune (pe bune!). Ce pacat ca aceste mesaje au fost sterse de moderatori, nici macar nu stiu daca am apucat sa le citesc pe toate, sincer cred ca meritau sa ramana postate pentru a vedea toata lumea cine sunt de fapt marii campioni de la SENZOR! Niste badarani analfabeti. Rusine!
Fratilor feriti-va sa mai intrati in acel magazin! Pana acum 3 oameni au fost amenintati cu moartea, atentie sa nu intrati pe lista neagra a lui Cristi Yahama, cunoscut si "Creier cel Mic si Mushchi cel Mare" dupa cum singur a marturisit.
Si atentie la ce concursuri participati, sa nu cumva sa-l suparati pe dl Creierash!
Am crezut ca le-am vazut pe toate dar asta intrece orice, de la un banal concurs de pescuit ajung oamenii sa se omoare intre ei, ce lume fratilor!
Manole

crapist
new member

Mesaj de crapist » 09 Aug 2004 22:47

PS: Sper sa raman in viata dupa acest mesaj :D
Deja ma gadil in tapli de frica. :lol:
Manole

BINECUNOSCUTU' 2
new member

Propunere

Mesaj de BINECUNOSCUTU' 2 » 09 Aug 2004 23:13

Onanistule, anonimi viteji pe toate drumurile. Brava internetului ca va puteti exprima ineptiile sub o identitate ascunsa. MUIERI PLANGACIOASE ce sunteti ,ce cautati pe un site de pescari ? mishcati-va hiturile lipicioase pe un site de homo!

nick h.
senior member

Mesaj de nick h. » 10 Aug 2004 10:57

capul mare, creierul sta lejer.
d-le mobra se pare ca iti cam lipsesc cei sapte ani de acasa.

andrei vladeanu
member

Mesaj de andrei vladeanu » 10 Aug 2004 18:44

in calitate de capitan al echipei de pescuit la crap senzor ( lotul national ) imi cer scuze pentru situatia la care s-a ajuns pe acest forum.
in calitate de asociat al magazinului senzor garantez integritatea corporala a clientilor.
de altfel, astfel de incidente nu s-au petrecut niciodata in magazinul nostru. o marturie in acest sens, d-le crapist, o poate face chiar iliuta.
iliuta, ai luat tu vreodata bataie in magazinul senzor?

Maverick
new member

Mesaj de Maverick » 10 Aug 2004 19:09

"Exceptionala" intrebarea! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

danr
Site Admin

Mesaj de danr » 10 Aug 2004 19:15

s-au postat mesaje cu un limbaj necivilizat, si userii acestui forum au fost amenintati cu bataia ( aceste mesaje au fost sterse aseara, pentru a nu creea disconfort userilor respectivi )

andrei, tu nu ai de ce sa-ti ceri scuze

eu zic ca este mai important ca prietenul si partenerul tau sa-si precizeze pozitia

multumesc

dan craciun
junior member

Re: Propunere

Mesaj de dan craciun » 11 Aug 2004 07:17

[quote="BINECUNOSCUTU' 2"]Onanistule, anonimi viteji pe toate drumurile. Brava internetului ca va puteti exprima ineptiile sub o identitate ascunsa. BINECUNOSCUTU'2 e numele sau prenumele???

danr
Site Admin

Mesaj de danr » 11 Aug 2004 08:44

BINECUNOSCUTU' 2 este Dl. Cristi " Yamaha ", membru al echipei Senzor
si-a dezvalui identitatea intr-un post, dar continea formulari ofensatoare si a fost sters

andrei vladeanu
member

Mesaj de andrei vladeanu » 11 Aug 2004 09:53

draga danr,
am vorbit in numele echipei si al magazinului pentru ca topicul a fost intitulat MAREA ECHIPA SENZOR, iar intr-una din postari a fost lansat indemnul: NU MAI INTRATI IN MAGAZINUL SENZOR CA LUATI BATAIE!

le-am inghitit pe toate pt. ca vladut si cristi yamaha au concurat la peris sub titulatura SENZOR. cred ca asa este corect.

inca o data scuze!

ps o intrebare:
CUM ITI EXPLICI CA PARTICIPANTII LA CONCURS ( VAL, CEZAR, IULIAN, ETC) AU DEZAPROBAT ABANDONUL "BINECUNOSCUTULUI PESCAR ILIUTA" ( imi cer scuze, dar sunt alaturi de echipa mea pana la capat) IAR FORUMISTII ( crapist, baptist, varza, marza, etc) AU FOST ALATURI DE DOMNIA SA?

multe salutari

Închis