Cupa Peris

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Marian
junior member

Cupa Peris

Mesaj de Marian » 11 Aug 2004 09:02

Multumesc , Danko

Observ doua lupte stranse: intre primele doua locuri una si cealalta intre urmatoarele trei locuri. Cred ca a fost chiar frustrant, diferentele sunt in jur de 1kg, chiar mai mici. Norocul fiecaruia.

Pe de alta parte, se pare ca ceilalti nu au prea contat ( care au ramas in concurs ).

Stand stramb si judecand drept, poate sa spuna cineva ( dintre cei care au fost implicati direct - concurenti sau arbitri ) de ce asa diferente mari intre fruntasi si cei mai de pe urma ? Locul, nada, momeala, stilul, echipamentul ? Ce a facut diferenta ? Am inteles ca a fost un concurs "prietenos", asa ca ati putea comenta putin rezultatele; sunt sigur ca toti va puneti problema asta.

Dan Cotelici
veteran

Mesaj de Dan Cotelici » 11 Aug 2004 14:21

Draga Marian,
6 din primele 7 echipe(exceptie ocupantii locului 3 care au fost cap de stand pe partea cu stalpii de lumina) au pescuit in partea dinspre calea ferata.S-a dovedit inca o data ca este cea mai buna zona intr-un concurs.Eu personal ma asteptam sa castige una din cele doua echipe pozitionate in stanga/dreapta canalului de la calea ferata, echipe care au iesit in final pe 4 si 5.Nu a fost sa fie, au castigat cei care au fost mai aproape de deversarea din balta mica in balta mare.Ocupantii locurilor 1 si 2 se aflau exact pe malul opus fata de ocupantul locului 3.cred ca pot afirma ca pestele era totusi in zona lor.
Pozitionarea echipei Vladeanu-Mitrea, care au fost pozitionati chiar in coada baltii, s-ar poate explica prin lansarile foarte lungi, nadirea abundenta si poate abandonul lui Iliuta care a plecat din dreapta lor si a lasat atat spatiu cat si loc nadit.
Primele doua clasate fac si ele parte din 'scoala Senzor' daca am inteles eu bine de la Vladut ceea ce ma face sa cred ca au folosit aceeasi nada ca ocupantii locurilor 4,5,6,7.Nu stiu ce fel de nada au folosit.
Second BEST is FIRST loser

Scrie răspuns