cel mai bun pescar din tara

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

care-i cel mai bun pescar din tara?

Andrei Vladeanu
4
24%
Cornel Rosioru
1
6%
Eu
12
71%

Voturi totale: 17

Sangelo
new member

cel mai bun pescar din tara

Mesaj de Sangelo » 11 Aug 2004 23:26

Pentru a termina controversa "care-i cel mai bun pescar de crap din tara" va propun urmatorul sondaj. La "Eu" se subintelege pescarul care voteaza.
Nihil sine carpio !

Cezar Bibu
member

cel mai bun

Mesaj de Cezar Bibu » 11 Aug 2004 23:54

Draga sanangelo,iarta-ma,dar asta e o bascalie ieftina.Nu spun asta pt a-i apara pe Andrei Vladeanu sau pe Cornel Rosioru,sunt destul de mari(unul e chiar mare si la propriu-no offense,nea Cornele!)sa se apere singuri,dar daca vorbim de crap,si de un clasament anume,in general se vorbeste de echipa.In general pescuitul la crap,si in mod particular cel de concurs,necesita mai multe zile,oboseala,etc,e nevoie de un team effort.Si ca sa-ti raspund si la un alt topic,in 1999(nu in 1998!),intr-o perioada cind unii dintre noi-poate chiar si tu!-nu prea stiau ce e ala un fir de par,echipa Lupsan-Nitu a obtinut locul 7 din 104(sau pe acolo) echipe prezente la Cupa Mondiala.
Daca unul sau altul arunca cu noroi,hai sa incercam sa-l si spalam.Propun moderatorilor inchiderea acestui topic.

s.angelo
new member

Mesaj de s.angelo » 12 Aug 2004 00:56

Draga Cezar, pescarii romani dornici de informatie stiau de firul de par din '90. Am gasit prima oara montura respectiva si povestea "firului de par" in revista Pescarul, a d-lui Schmitzer, de la inceputul lui '90. Daca itzi aduci aminte, primul numar, in care aparuse si montura respectiva, era in format A3, avea 4 pagini si era impaturit in 2. Revista, care ulterior "evoluase" intr-un format a ceea ce ne inchipuiam noi ca ar fi occidental (coperta carton glossy, pagini color) a rezistat pana in iunie sau iulie '91.
Acum, citind aceste randuri, draga Cezar, poti deduce daca am aflat de "firul de par" cam in aceeasi perioada cu tine. :lol:

Cezar Bibu
member

Mesaj de Cezar Bibu » 12 Aug 2004 01:00

Touche!
Cred ca ai inteles totusi esenta!

s.angelo
new member

Mesaj de s.angelo » 12 Aug 2004 01:05

Domnilor moderatori, recunosc ca primul measj si chestionarul este bascalios, nu conteaza daca-i ieftin sau scump, dar va rog lasati mesajul macar pt 24-48 de ore, fiind curios despre continuarea discutiei in legatura cu revista Pescarul.
Dle Iliuta, mi-a placut poanta cu "cercelusul", dar sincer n-o cred, pt ca stiu sigur ca nu ati fost in delta in acea perioada. In schimb pastravul dvs. de 4.5 kg de la Colibita, luat cu un vibrax negru, e credibil. La fel si povestea lui aparuta intr-o revista la care nimeni de pe acest forum nu a scris vreodata. Cel putin in acel an :lol:

Angelo

s.angelo
new member

Mesaj de s.angelo » 12 Aug 2004 01:17

Cezar, stiam exact ce scriu cand am pus sondajul respectiv. Eram ofticat ca pus o intrebare in legatura cu boiliesurile sarate si n-am avut decat 6 replyuri. In schimb, discutile fara fond despre peris si perisoare continuau...

Angelo

Cezar Bibu
member

Mesaj de Cezar Bibu » 12 Aug 2004 01:25

Angelo,sa nu se inchida doar pt ca devine un topic polemic!Nu ma prinzi usor,am o colectie destul de bogata cu publicatiile de profil aparute in tara dupa revolutie.N-am avut eu niciodata timp,sau bani, sa aplic in practica tot ce scrie prin revistele astea,si-mi pare sincer rau,dar asta e alta poveste...Am o virsta si o experienta care se situeaza intre cele doua,hai sa-i spunem tabere.si am incercat sa temperez anumite orgolii.Ca a fost dupa postarea ta,nu e nimic personal..
Fir intins!

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 12 Aug 2004 10:05

La prima cupa mondiala de la sarulesti acistigat Becker, iar kurt ggrabmayer nu a prins nici un peste.
La adoua cupa mondiala pe aceiasi pista de concurs rolurile s-au inversat
ca la indigou.
Care e mai bun dintre ei??????

Iliuta Goean
maniac

Mesaj de Iliuta Goean » 12 Aug 2004 11:16

salut angelo,
povestirea cu cercelusul e foarte reala si chiar mergeam in delta in perioada aceea (din pacate chiar mai mult si mai des decat acum).

pastravul din colibita l-am prins la vibrax auriu cu puncte rosii :-))
ulterior mi-am doborat acest record de mai multe ori (si cu mult).
Nu face ce nu-ti place!

s.angelo
new member

Mesaj de s.angelo » 12 Aug 2004 12:12

dl Rosioru - Grabmayer. De departe! Tocmai pt ca nu fac diferenta doar pe baza unor rezultate. In fond, numiti un pescar de crap care a castigat doua cupe mondiale ?!
La ultima cupa mondiala, Dl Oana a stat intre austriecii de pe 2 si italienii de pe 3. Ceva in zona sectoarelor 19-21 daca nu ma-nsel.

Scrie răspuns