Intrebare
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Dan Cotelici
- veteran
CI, BI, Pasaport, Permis auto
dosar format din cerere scrisa, doi pescari " din lumea buna " care sa dea recomandari, declaratie de conformitate, clauza de non conurenta, termen ferm de participare pe forum ( minim 3 ani ) cu penalitati, garantie depusa in banca, disponibila pentru crap.ro la solicitarea scrisa a acestuia in caz de incalcare a regulilor forumului sau de formulari de intrebari de catre persoane care nu se pricep
dosarul s eva tirmite prin posta, scrisoare recomandata cu confirmare de primire
in termen de 30 de zile se va organiza o recunoastere din grup ( s-a inchiriat sala de recunoasteri la sectia 49 politie ), unde cei doi martori care au dat recomandari vor selecta pescarul dintr-un grup format din minim 6 alti pescari cu fizionomii asemanatoare
urmeaza testarea cunostiintelor teoretice si practice samd dar nu spun cum pt. ca trebuie sa plec
dosar format din cerere scrisa, doi pescari " din lumea buna " care sa dea recomandari, declaratie de conformitate, clauza de non conurenta, termen ferm de participare pe forum ( minim 3 ani ) cu penalitati, garantie depusa in banca, disponibila pentru crap.ro la solicitarea scrisa a acestuia in caz de incalcare a regulilor forumului sau de formulari de intrebari de catre persoane care nu se pricep
dosarul s eva tirmite prin posta, scrisoare recomandata cu confirmare de primire
in termen de 30 de zile se va organiza o recunoastere din grup ( s-a inchiriat sala de recunoasteri la sectia 49 politie ), unde cei doi martori care au dat recomandari vor selecta pescarul dintr-un grup format din minim 6 alti pescari cu fizionomii asemanatoare
urmeaza testarea cunostiintelor teoretice si practice samd dar nu spun cum pt. ca trebuie sa plec
- Dan Cotelici
- veteran
-
- veteran
Excelent danr. Asta e o ideie a mea mai veche dar nu am gasit sprijin. Acest club exista oficial si se numeste ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA-CARP FISING ASSOCIATION.(asa este inscrisa. Denumirea de club nu exsista in legislatia Romaniei, ci numai asociatie s-au fundatie.) Acest club are o istorie mai veche de aceia se numeste DIN ROMINIA. Anul trecut a fost emisa o cirulara care interzice folosirea acestei denumiri de catre privati.
Putem discuta.
Putem discuta.
- Dan Cotelici
- veteran
Domnule Rosioru,
Poate ne dati mai multe detalii( Statut, conditii de inscriere, etc).Eu as fi interesat sa ma-nscriu.Recunosc sunt si membru al AGVPS dar pentru ca si Dvs. ati participat la calificarile de la Hobaia sper sa nu va suparati pe mine.Sincer as fi preferat sa dau banii aia in alta parte.....
Poate ne dati mai multe detalii( Statut, conditii de inscriere, etc).Eu as fi interesat sa ma-nscriu.Recunosc sunt si membru al AGVPS dar pentru ca si Dvs. ati participat la calificarile de la Hobaia sper sa nu va suparati pe mine.Sincer as fi preferat sa dau banii aia in alta parte.....
Second BEST is FIRST loser
-
- veteran
Chestia cu, cotizatia A.G.V.P.S. la hobaia a fost o porcarie a lor Domnule danko. Nici nu vreau sa mai discut. Multe m-au deranjat.
Mi s-a propus sa afiliez clubul la ei.
Nici nu am vrut sa aud.
Eu m-am gindit la un club de crap pentru ca nu exista.
Sunt mai multe cluburi de rapitor, de musca, mixte, de crap deocamdata e singurul.
Nu te opreste nimeni sa faci parte din mai multe cluburi.
Cel putin eu nu vad un pacat.
Mi s-a propus sa afiliez clubul la ei.
Nici nu am vrut sa aud.
Eu m-am gindit la un club de crap pentru ca nu exista.
Sunt mai multe cluburi de rapitor, de musca, mixte, de crap deocamdata e singurul.
Nu te opreste nimeni sa faci parte din mai multe cluburi.
Cel putin eu nu vad un pacat.
-
- new member