Am sa incerc sa raspund pe rind:
CRISTIB- Nu am vrut sa spun prosti dar multi. Imi cer scuze daca asa s-a inteles. Eu m-am referit la acei anonimi care scriu pe aici numai de dragul de a scrie, si a intarita lucrurile.
Danr-Daca C&R se practica de multi ani in mijloacele media, poate iti amintesti si cine participa la aceste emisiuni.
SANGELO- In 98 la Sarulesti o echipa din Romania a ocupat locul 7 in lume. (28 de natiuni, 210 echipe)
In 2002 o alta echipa Romineasca a ocupat locul 11 in lume (au participat 33 de natiuni, 110 echipe). (Eu am stat linga Becker si am prins ce a prins si el

s.angelo- Pe net noi abia am sosit, "gratie" calificarilor de la Hobaia. In PM daca te uiti mai bine ai sa ne gasesti, AvP e o revista excelenta, care nu a aparut de mult. Firesc a cautat nume f. consacrate. In ultimele nr. daca observi au inceput sa apara si de-ai nostri. In pescuitul "de la A la Z eu am un articol despre pescuitul de competitie etc erc (nu prea imi place sa vorbesc despre mine.
Daca veniti la Peris pe 21 va stau la dispozitie cu absolut orice intrebare.
O discutie civilizata f. patimi o port orcind. Asta a fost si motivul pt. care nu am intrat pina acum pe net
Cineva din Cluj (imi cer scuze ca nu i-am retinut numele) spnea excelent:
Nu toti dintre noi avem confortul psihic de a scrie. Pe balta insa putem sta de vorba despre orice
CU RECPECT L.V.-ul.