marea echipa senzor
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
ati vb de catelul dvs de mai multe ori.
va sare tandara imediat
nu vreau NIMIC de la dvs..vreau sa fiu liber sa vb pe forum cu oamenii..cu pescarii..daca nu vreti sa-mi raspundeti..
feel free to do what ever..!!!! si eu sunt la fel..va multumesc si va respect..
pe 21 am sa fiu la peris....am o sapca verde cu carlsberg
va sare tandara imediat
nu vreau NIMIC de la dvs..vreau sa fiu liber sa vb pe forum cu oamenii..cu pescarii..daca nu vreti sa-mi raspundeti..
feel free to do what ever..!!!! si eu sunt la fel..va multumesc si va respect..
pe 21 am sa fiu la peris....am o sapca verde cu carlsberg
Draga coleg - nu imi sare tandara imediat - dar pina nu a postat si colegul meu aici - nu s-a adus vorba de nici un catelus . Postezi o chestie - pe care eu personal nu imi aduc aminte sa o fii spus - ca vreau sa prezint "inamicii" de Forum lui Sasa . Cum dracu sa nu imi sara tandara - cind aluzia este clara . Inainte sa postez m-am consultat telefonic si cu alti prieteni de-ai mei care posteaza aici - si mi-au confirmat si ei ca aluzia este mai mult decit stravezie . Eu zic ca nu e frumos din partea ta - mai ales ca stiam ca ai simtul masurii in raspunsuri - si ai dovedit o tinuta civilizata pe acest Forum . Din partea mea
Fir Intins
Fir Intins
Draga Val, nu cunosc pe nimeni de pe acest forum direct. Ii cunosc doar dupa ce au scris sau am citi ceva. Despre Iliuta Goean, am mai specificat, il cunosc doar din presa de pescuit, si stiu ca el a avut initiativa acestui forum. Pot spune ca despre tine nu am avut cine stie ce parere, mai ales dupa interventile tale pe forum. In schimb te apreciez pt excelentul articol din Aventuri la pescuit, despre calificarile de la Hobaia. Chiar te pot recunoaste din fotografii acum, vazut casetuta aceea tehnica despre tine si poza din pagina de stinga.
Dar despre Vlad Mateeanu , pt mine, a ramas propozitia aceea " Iliuta Goean nu are nimic in comun cu pescuitul la crap".
Nimeni nu s-a nascut campion sau atotcunoscator, dar in momentul in acre iti arogi valente si de una si alta, trebuie sa-tzi vezi lungul nasului. Mai ales cand n-ai reusit decat o clasare pe locul al doilea la Hobaia si in rest victorii efemere la Greaca intre mamaligari.
N-am stiut ca n-a participat Senzor la Sarulesti.
Mama (dzeu s-o ierte!) mea avea o vorba: decat premiant intre prosti mai bine ultimul intre destepti.
Dar despre Vlad Mateeanu , pt mine, a ramas propozitia aceea " Iliuta Goean nu are nimic in comun cu pescuitul la crap".
Nimeni nu s-a nascut campion sau atotcunoscator, dar in momentul in acre iti arogi valente si de una si alta, trebuie sa-tzi vezi lungul nasului. Mai ales cand n-ai reusit decat o clasare pe locul al doilea la Hobaia si in rest victorii efemere la Greaca intre mamaligari.
N-am stiut ca n-a participat Senzor la Sarulesti.
Mama (dzeu s-o ierte!) mea avea o vorba: decat premiant intre prosti mai bine ultimul intre destepti.
Draga Ingere , nici nu trebuie sa ai cine stie ce parare despre mine - eu am drumul tau - tu il ai pe al tau . Dar echipa Senzor - si asta o recunoaste toata lumea - e BUNA !!!!!!!!! Nu ii pup in cur - mai ales ca am niste relatii mai speciale cu ei - dar intreaba-l pe Iliuta ce parere are despre ei - ca pescari ! E un soi de lait-motiv- sa ne legam de valori - si asta caracterizeaza poporul roman . Nu trebuie sa fie niste oameni care sa-ti placa tie - dar in pescuitul crapului sunt valorosi ! In rest e poezie - si atitudine de fronda . Cit priveste pararea celor de pe Forum despre mine - de la o vreme nu ma mai intereseaza . 80 % pescari de Internet - 10 % pescari - si 10 % pescari buni cu potential mare de tot - dar care vor sa para altceva decit sunt ! Cea mai buna dovada este actiunea lui Cezar - la care au venit fix 2 forumisti + Patabum - care nu poate fi asimillat cu forumistii - pentru ca este foarte multa lume care il cunoaste . Restul - Pas ! . De ce ? Raspundeti voi ! Cezar a muncit 2 saptamini sa faca o chestie super - raspunsul forumistilor fix zero ! E mai usor sa scrii decit sa pescuiesti - asta e clar !
-
- veteran
@ Val "Cit priveste pararea celor de pe Forum despre mine - de la o vreme nu ma mai intereseaza . 80 % pescari de Internet - 10 % pescari - si 10 % pescari buni cu potential mare de tot - dar care vor sa para altceva decit sunt ! Cea mai buna dovada este actiunea lui Cezar - la care au venit fix 2 forumisti + Patabum - care nu poate fi asimillat cu forumistii - pentru ca este foarte multa lume care il cunoaste . Restul - Pas ! . De ce ? Raspundeti voi ! Cezar a muncit 2 saptamini sa faca o chestie super - raspunsul forumistilor fix zero ! E mai usor sa scrii decit sa pescuiesti - asta e clar ! "
He-he-he! Esti pus pe sotii, Val... Voi, "astelalti" , in ce categorie intrati/ incadrati?
Si io mi-am format o parere despre Patabum, total diferita de a voastra.
Totusi, in ce categ il incadrati? Asuma-ti/ respecta-ti "responsabilitatile" , argumentan afirmatile. Altfel, e apa de ploaie toata "gargara" .
Nenea Cornel, un volpoi batran, caruia nu degeaba ia crescut burta odata cu ghiulul, pt mine este tot un forum-ist. Faptul ca-i si un mare pescar e alta poveste. Bravo lui! La "intalnire" , spre surprinderea mea, a lasat/ pierdut "grandomania" . Pt mine e unul dintre pescarii demni de urmat. (un model bun! )
In Insula Mare a Brailei, n-am auzit nici un localnic sa se vaite c-au venit bucurestenii sa-i lase fara peste. Insa, chiar si inainte de a merge tata Nitu cu trupa, brailenii se vaitau c-au venit covasnenii... De asemenea la aparitia salupelor localnicii incepeau sa murmure... Oare de ce?!
Vrei sa continuam discutia in aceasta modalitate? Oare, aceasta e dorinta ta?
Eu cred ca nu intentionai acest lucru. Dan R are si el partea lui de adevar.
Sper sa fiu inteles, pt a nu fi necesara o noua interventie.
He-he-he! Esti pus pe sotii, Val... Voi, "astelalti" , in ce categorie intrati/ incadrati?
Si io mi-am format o parere despre Patabum, total diferita de a voastra.
Totusi, in ce categ il incadrati? Asuma-ti/ respecta-ti "responsabilitatile" , argumentan afirmatile. Altfel, e apa de ploaie toata "gargara" .
Nenea Cornel, un volpoi batran, caruia nu degeaba ia crescut burta odata cu ghiulul, pt mine este tot un forum-ist. Faptul ca-i si un mare pescar e alta poveste. Bravo lui! La "intalnire" , spre surprinderea mea, a lasat/ pierdut "grandomania" . Pt mine e unul dintre pescarii demni de urmat. (un model bun! )
In Insula Mare a Brailei, n-am auzit nici un localnic sa se vaite c-au venit bucurestenii sa-i lase fara peste. Insa, chiar si inainte de a merge tata Nitu cu trupa, brailenii se vaitau c-au venit covasnenii... De asemenea la aparitia salupelor localnicii incepeau sa murmure... Oare de ce?!
Vrei sa continuam discutia in aceasta modalitate? Oare, aceasta e dorinta ta?
Eu cred ca nu intentionai acest lucru. Dan R are si el partea lui de adevar.
Sper sa fiu inteles, pt a nu fi necesara o noua interventie.

Cit priveste pararea celor de pe Forum despre mine - de la o vreme nu ma mai intereseaza . 80 % pescari de Internet - 10 % pescari - si 10 % pescari buni cu potential mare de tot - dar care vor sa para altceva decit sunt
Aici iti dau dreptate Val. Nu are cum sa-ti pese de parerea unor oameni pe care nu-i cunosti (chiar daca este o parere buna). Nu trebuie insa blamati nici toti cei 80%, poate sunt si multi tineri printre ei care sunt la inceput de drum care poate nici nu au inca mijloacele materiale pentru a incepe cu adevarat pescuitul dar "sunt infestati cu microbul pescuitului" si vor cu adevarat sa invete. Nu este cazul meu, dar poate unii si-au dorit destul de mult sa vina la intalnire dar poate nu si-au permis drumul si taxa.
De asemenea, nu are dreptul nimeni sa critice niste oameni pe care nu-i cunoaste, doar pe baza unor vorbe spuse (sau scrise) la suparare. Cu atat mai mult ca pescari de crap, in acest domeniu cea mai buna dovada fiind rezultatele obtinute in acel concurs de calificare cu destule etape care sa micsoreze influenta fortunei (sa nu mai zic noroc

Nu scriu mai mult ca poate cantitatea cuvintelor depaseste cantitatea pestelui prins de mine si trec in cei 80%

Fir intins tuturor.
- Daniel Costache
- veteran
Vad ca datul cu parerea a devenit sport national. Ca avem sau nu ce face noi, romanii, aruncam afirmatii gratuite la adresa altora cu un rezultat final sub zero. In loc sa purtam dicutii constructive ajungem sa ne hulim intre noi manati de propria infatuare lasand sa se inteleaga exact ceea ce scria parca danr mai sus "cine nu e cu noi este impotriva noastra". Si ce este cel mai de condamnat este ca aceste pareri sunt emise nu de catre greii forumului ci de catre "niste unii".
Eu, unul, am vrut sa postez imediat dupa ce Val a facut acea invitatie la concursul de la Peris unde nu am vazut nici un forumist sa vina dar...
Eu, unul, am vrut sa postez imediat dupa ce Val a facut acea invitatie la concursul de la Peris unde nu am vazut nici un forumist sa vina dar...
Salutari din Miami