Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
Vizitator
-
cornel rosioru
- veteran
-
Da Sorin de la acquamania, isi respecta cuvintul si da cei 1000 de euro in nada. Am vorbit si cu Mihaita de la captain hook.Ei promisesera echipamentul de concurs. Trebuia sa mearga cineva astazi cu masurile.
Totusi cam putin pentru asa o competitie.
-
SF
- senior member
Val, ai vrea sa le ureze noroc ca altii ! Ca-i pe bete , ca-i pe fir. ca-i in traista ii tot una. Ii de bine.
Fir Intins!!!
-
nick h.
- senior member
monseniore pangica, urarea ce am facut-o eu echipei e de bine si pe la noi prin zona asa se zice: ***** pe bat
***** in straita
ma cac pe betele tale
toate trei semnifica acelasi lucru si anume ca sa fie de bine draga val.
daca vrei tie iti urez cel mai mare noroc din lume, pesti cat mai multi si cat mai mari, rezultate exceptionale.

-
mugurel
- member
Intradevar, unii sunt superstitiosi mai rau ca niste babe. Fiecare vrea sa-i fie transmisa o anumita urare (noroc, bafta, fir intins, ** pe bat, etc.). Mie personal nu mi-au influentat capturile nici urarea de noroc, nici cea de fir intins. Voua chiar v-au fost influentate rezultatele sau poate este ceva mai putin important chiar decat solunarele?
-
Cristi Bolfos
- member
-
Si la noi uni mai folosesc exact aceasi urare.....
-
Danoc
- junior member
Si pe la noi se c...a lumea pe bete, asa ca numai de bine si de la mine. Si daca mai este de luat ceva de prin Ardeal, eu zic de niste palinca!

Un BRAVO pt unitatea echipei! Asa sa fie pana la final!
-
Vizitator
Imi cer scuze daca am interpretat gresit urarea de bine . Mie mi s-a parut grobiana - in contextul scris - dar se pare ca este de bine . Stiam ca ardelenii ( socra-miu e de la Marca de linga Oradea ) sunt mai circumspecti in folosirea unor expresii triviale - dar se pare ca vremurile evolueaza . De acea sunt mindru ca sunt regatean si ca folosesc expresii mai lejere de la inceput - pentru ca se pare ca tot acolo se ajunge !
-
cornel rosioru
- veteran
-
Ieri 29.08.2004 la sediul firmei senzor a avut loc intrunirea lotului national de pescuit la crap.
Capitanul lotului national, Aurel Lupsan a anuntat si pus in discutie cheltuielile necesare pt. deplasarea in Portugalia. Suma necesare incluzind (bilete avion,
microbuz pt.bagaje si nada, costume de prezentare,
echipament de pescuit, nada, deplasare de la aeroport la locul de cazare, taxe drum etc) se ridica la 14.000 euro. Suma adunata la selectie este de 8.400 euro. Ar mai trebui 5.600 euro. Se fac eforturi disperate in gasirea unor sponsori. Sunt promisiuni din partea Dl. Giusca si Dl. Catalin Bucura de la sec de murfatlar. Pe aceasta cale poate sensibilizam pe cei potenti cre au legatura sau sunt aproape de acest frumos sport.
Aceasta interventie s-a facut la rugamuntea capitanului lotului national, care doreste transparenta totala.
-
cornel rosioru
- veteran
-
Domnilor moderatori, vedeti unde s-a ajuns cu postari de genul acesta? A dat un nume si nici un alt indiciu. Sub anonimat ne poate injura si ne poate face ca pe-o albie de porci. Acestor indivizi ar trebui sa le taiati accesul.
CU RESPECT.