Dozaj sweetner
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Dozaj sweetner
Pt cei care folosesc sweetner la boiliesuri: Ce cantitate puneti,in ce fel de mix si de la ce firma(sweetnerul, nu mixul)? O cantitate mai mare de indulcitor (ex: 7 ml in loc de 4-5ml) poate influenta in mod negativ eficacitatea?
Ideea e ca boiliesurile mele sunt ceva mai dulci decat majoritatea boiliesurilor pe baza de faina de peste pe care le-am gustat,home si ready made. Si ma gandesc sa nu se creeze o repulsie a crapului fata de astfel de "bombonele".
PS: De precizat ca am prins cu ele,dar ma gandeam sa va intreb si pe voi daca as creste eficacitatea in cazul in care as pune mai putin sweetner. Folosesc LMPSE de la DT(majoritatea retetelor de pe net care au in componenta astfel de indulcitor il folosesc in doza maxima de 3 ml la 1/2 kg) . Multumesc! www.xxx.ro/crap
Ideea e ca boiliesurile mele sunt ceva mai dulci decat majoritatea boiliesurilor pe baza de faina de peste pe care le-am gustat,home si ready made. Si ma gandesc sa nu se creeze o repulsie a crapului fata de astfel de "bombonele".
PS: De precizat ca am prins cu ele,dar ma gandeam sa va intreb si pe voi daca as creste eficacitatea in cazul in care as pune mai putin sweetner. Folosesc LMPSE de la DT(majoritatea retetelor de pe net care au in componenta astfel de indulcitor il folosesc in doza maxima de 3 ml la 1/2 kg) . Multumesc! www.xxx.ro/crap
Ultima oară modificat 25 Sep 2012 13:16 de către caaron, modificat 1 dată în total.
Fratilor chiar nu folositi nici unul sweetner sau aveti ceva cu mine?? www.xxx.ro/crap
Ultima oară modificat 25 Sep 2012 13:16 de către caaron, modificat 1 dată în total.
- carpkiller
- veteran
- carpkiller
- veteran
merci! patriot, direct pe ac sau pe fir de par? www.xxx.ro/crap
Ultima oară modificat 25 Sep 2012 13:18 de către caaron, modificat 1 dată în total.
Prefer mierea, atunci cand o am prin casa. Cand nu am miere folosesc (foloseam ,ca nu mai am) un indulcitor de la Sensas sau chiar zahar.
Cred ca mierea este de departe cel mai bun indulcitor. Gustul si senzatia de dulce pe care o ofera mierea sau zaharul difera mult de ceea ce ne ofera indulcitorii ce contin "zaharina"(inlocuitori de zahar).
In ce fel va influenteaza mix-ul sau aroma cantitatea de indulcitor? (atunci cand aroma nu este si indulcitor).
La acest capitol mai testez.
Cred ca mierea este de departe cel mai bun indulcitor. Gustul si senzatia de dulce pe care o ofera mierea sau zaharul difera mult de ceea ce ne ofera indulcitorii ce contin "zaharina"(inlocuitori de zahar).

La acest capitol mai testez.
-
- veteran
Vezi ca are Iliuta de vinzare la un pret foarte bun - uite-te la magazinul on-line . Si nu se strica asa repede - eu tin flaconul in frigider ( nu in congelator !! ) si nu am nici o treaba - pot sa o tin si 2 luni . Ma refer la asta de la Iliuta .
O alta varianta sunt cajouseri de la Nutrabaits - care vin si cu aroma proprie - nu sunt rai , sa stiti ! De fapt a spune ca nu sunt rai e o timpenie - pentru ca sunt cei mai buni - dar scumpi rau !
O alta varianta sunt cajouseri de la Nutrabaits - care vin si cu aroma proprie - nu sunt rai , sa stiti ! De fapt a spune ca nu sunt rai e o timpenie - pentru ca sunt cei mai buni - dar scumpi rau !