intilnire forumisti

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Închis
Cezar Bibu
member

intilnire

Mesaj de Cezar Bibu » 16 Aug 2004 09:14

Pt o buna organizare,va rog sa-mi trimiteti,pe privat,confirmarea prezentei voastre,pt pescuit,sau numai pt o vizita.

Gigi Duru
junior member

Mesaj de Gigi Duru » 16 Aug 2004 19:39

Salutara ideea voastra!
Placerea de a va srange mana este imensa. Satisfactia pe care as simti-o n-ar avea margini daca s-ar gasi o posibilitate de a face spre ex cateva lanseuri cu una dintre lansetele lui Adriano, ori cateva lanseuri cu racheta lui Iliuta, sau utilizand momeala/ nada orcarui pescar recunoscut...
Insiruirea ar putea continua...
Ce ziceci, voi va "bagati" ?

In functie de raspunsul vostu, poate, placerea de a ne stange intr-un nr cat mai mare, ar simti-o mult mai multi forum-isti.
Astfel, poate si 'nea Gica se va tine de promisiune facandu-mi cadou doua trei plute de cocean. :)

Cu simpatie,

Gigi

carpkiller
veteran

Mesaj de carpkiller » 17 Aug 2004 00:11

Cred ca o sa vin si eu la Peris. Problema este ca nu prea am cu cine sa vin si intentionez sa stau pana luni seara!
Am fost la peris si saptamana trecuta, dar nu am reusit sa prind MARE. Bucati la 3-4 kg si multa ciortanica, ce venea disperata si la 2 boiliesuri. Dl. Albastroiu m-a sfatuita sa incerc cu boiliesuri mari si sa nadesc mai putin cu porumb si cu nada de fund pt. a nu atrage ciortanica.
Cum credeti ca este mai bine la Peris pt peste mare ?
Eu o sa nadesc la inceput cu putin porumb uscat(max 20 rachete) si apoi cu boiliesuri 2-3kg. O sa-mi fac boiliesurile cu un atractan SBS corn steep liquor la care o sa folosesc un dip Berkley ultra corn.
Apoi o sa nadesc in dreptul vecinilor cu nada praf ca sa le pasez ciortanica!!!! :D
:D :D
Cum o sa procedati? Eu cred ca este bine de impartasit cateva sugestii de catre cei cu mai mare experienta la Peris pt. un pescuit cu rezultate bune.

carpkiller
veteran

Mesaj de carpkiller » 17 Aug 2004 00:17

Eu am fost de 3 ori la peris anul asta pe balta de C&R si am luat mult prea multa ciortanica si mult prea putin peste mare. Bucata cea mai mare avea 5 kg (salonta) pe care am luat-o la 12 boabe de porumb prima data cand am fost acolo.Cum procedati pt. a mai scapa de ciortanica si a prinde peste mare?

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 17 Aug 2004 10:59

Eu ti-as recomanda sa nu mai nadesti cu porumb. Nadeste cu galusti mari(22mm) si foloseste ace nr 1si1/0. Foloseste o montura elicopter pt. aruncari lungi.
Daca vi simbata, vedem ce se poate face la locul faptei. :lol:

Gigi Duru
junior member

Mesaj de Gigi Duru » 18 Aug 2004 14:56

Nu am primit confirmarea voastra. :-(
Se poate, ori nu?

Vizitator

Mesaj de Vizitator » 18 Aug 2004 15:11

@carpkiller - vezi ca CSL - ul de la SBS nu este atractant - ci aditiv . Nu te baza pe el ca o sa "imbujoreze" prea mult mixul . Pune un atract ca lumea - tot de la SBS - de exemplu , Amino , si o sa vezi diferenta .

Vizitator

Mesaj de Vizitator » 18 Aug 2004 15:49

Cezare - cine vine pina la urma fratele meu la Peris ? Eu ma opresc oricum duminica dimineata - ti-am promis ! - dar sunt curios ce impact a avut pe site anuntul tau - si daca lumea s-a aratat interesata sa pescuiasca .
Fir Intins tuturor !

Cezar Bibu
member

intilnire forumisti

Mesaj de Cezar Bibu » 18 Aug 2004 22:06

Val,multi sunt in concedii,probabil,unii au fost la Cupa,nu au fost asa multi interesati,nici macar sa se informeze asupra conditiilor.Asteptam niste reactii,sincer,din partea unor seniori din acest forum,dar se vede treaba ca e mai interesant pescuitul virtual.Asta ca sa fiu amabil..
Oricum,pt cei care m-au accesat,ramine simbata,dupa ora 15,pina duminica,la orice ora.
[/i]

carpkiller
veteran

Mesaj de carpkiller » 19 Aug 2004 00:11

@Val. Mersi! Ai avut dreptate, pe semne ca vanzatorul de la gipo m-a prostit !O sa ma duc maine sa-mi cumpar ceva calumea si mai vad eu cum fac.
@Cezar/
Sunt si eu curios cata lume vine, adica cati (nu neaparat cine) au parut cu adevarat interesati.

Cred ca pana la urma o sa fie mai mult o intalnire a celor care va cunoasteti de mult timp, de la concursuri etc.
Sper, ca pana la urma sa vina totusi si cat mai multi "FORUMISTI"!!!!.

Închis