Montura cu cocean
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
cred totusi ca un cocean intreg sau nu e greu de aruncat si crapul n-a mai vazut niciodata un cocean intreg pe fundul apei.
totusi, daca pui pe firul de par un singur rand de boabe, aceasta e putin selectiva. eu pun in mod normal 5-6 boabe daca sunt mici si 4 daca sunt mai mari. la ultimul pescuit am incercat pe o lanseta o momeala cu doua randuri de cate 3 boabe puse in paralel, acestea fiind insirate pe o sarma rigida, obtinand astfel un fel de cilindru cu diametru mare, cam 12 mm.
din pacate n-am avut nici o trasatura sau poate din fericire
... poate fi si asta o demonstratie, nu-i asa? la celelalte lansete prinzand, ca de obicei, in ultima vreme crap si teno intre unu si doua kg.
totusi, daca pui pe firul de par un singur rand de boabe, aceasta e putin selectiva. eu pun in mod normal 5-6 boabe daca sunt mici si 4 daca sunt mai mari. la ultimul pescuit am incercat pe o lanseta o momeala cu doua randuri de cate 3 boabe puse in paralel, acestea fiind insirate pe o sarma rigida, obtinand astfel un fel de cilindru cu diametru mare, cam 12 mm.
din pacate n-am avut nici o trasatura sau poate din fericire
Ultima oară modificat 23 Aug 2004 21:09 de către micutu, modificat 1 dată în total.
-
- veteran