Echipament crap

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Vizitator

Mesaj de Vizitator » 24 Aug 2004 14:59

Frate un pic de burta mi-a aparut dupa primul copil :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: iar la al doilea de la lipsa de calciu - mi-a mai cazut si din par :lol: :lol: :lol: . Nu are nici o legatura cu pescuitul - sau poate are - dracu stie !

Andrei Tianu
member

Mesaj de Andrei Tianu » 24 Aug 2004 15:15

Eu nu stiu acum, dar pot sa-ti spun din cele observate cu ochii mei ca si tatal meu a inceput sa prinda crapi seriosi doar dupa ce i-a cazut parul si i-a crescut burta considerabil...are legatura si cu copiii garantat :lol:

PS : vad ca nu s-au schimbat prea multe cat am lipsit.
Bine v-am regasit si imi pare rau ca n-am stiut de intalnire ...

Carp Master
new member

Mesaj de Carp Master » 24 Aug 2004 15:16

La Peris in Podisor 2 am luat crapii de 25 Kg. Nu spun la ce montura.
Carp Master

Vizitator

Mesaj de Vizitator » 24 Aug 2004 15:21

OHOOOOOOO - inseamna ca nu te-a vazut si Cristi Albastroiu ca altfel am fi stiut si noi de ei . In 2 ani de cind pescuiesc acolo - nu imi aduc aminte sa se fi mentionat asa captura la Peris - dar daca tu spui ....... . Si ce mai conteaza montura - la asa captura :lol: :lol: Sau poate nu am citit corect - impreuna sa fii avut 25 kg ??

patabum
senior member

Mesaj de patabum » 24 Aug 2004 15:25

carpmaster si Carp Master sunt 2 utilizatori diferiti. Nu inteleg ce rost are postul lui Carp Master.

Vizitator

Mesaj de Vizitator » 24 Aug 2004 15:28

cornel rosioru scrie:Val, mi se pare ca greutatea, ghiulului, este proportionala cu greutatea corporala. :lol: :lol: :lol:
Iti raspund mai tirziu - dar ma distreaza subiectul . De aia ai tu "Closca cu puii de aur" la purtator ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . Eu m-am gindit ca mai bine imi tin averea in dinti de aur . :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Carp Master
new member

Mesaj de Carp Master » 24 Aug 2004 15:30

Da' chiar voi le stiti pe toate? Adica ce vrei sa spui, ca esti la curent cu toate capturile trecute de 20 Kg de la noi. Bun! Nu ai auzit tu... Asta nu inseamna ca nu exista. Corect? Prind frecvent crapi de 22-25 Kg si nu am nici burta (din aia de neam prost) si nici ghiul (tot de ala). Burta, chelia si educatia omului nu au legatura cu ceea ce vine la boilies. Este doar o chestiune de aspect ce iti poate da doar o idee despre calitatea pescarului nu si despre dibacia lui. :wink:
Carp Master

Vizitator

Mesaj de Vizitator » 24 Aug 2004 15:34

Draga Carp Master - nu te inflama asa . Intimplarea face sa pescuiesc destul de des pe balta din Peris - si sa am o informare destul de cuprinzatoare asupra capturilor facute acolo . Ghinionul tau ca ai mentionat aceasta balta . Pe Peris nu s-a prins crap de 25 kg decit la navodirea de toamna - cind Albastroiu a recuperat montura rupta a lui Cezar . Mai sunt si altii care stiu balta poate mai bine decit mine - te faci de ras - sustinind asa ceva !!

PS - in ceea ce priveste burta si chelia - asa ne-a lasat Dumnezeu ! Educatia se mai si capata - si tu cred ca ai cam lipsit la orele astea . Asta ca sa nu fiu mai acid .
Ultima oară modificat 24 Aug 2004 15:36 de către Vizitator, modificat de 2 ori în total.

Andrei Tianu
member

Mesaj de Andrei Tianu » 24 Aug 2004 15:35

Burta, chelia si educatia omului nu au legatura cu ceea ce vine la boilies. Este doar o chestiune de aspect ce iti poate da doar o idee despre calitatea pescarului nu si despre dibacia lui.
... sa inteleg ca tu judeci un om dupa aspectul exterior :oops: ... o sa cam ai niste surprize din cauza asta...

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 24 Aug 2004 17:19

Si pe mine ma distreaza subiectul :lol: :lol: :lol: Cit despre closca cu puii de aur reprezinta nr. capturilor. Cum prind un peste peste 20 kg. mai adaug un pui. :lol: :lol: :lol: Sper sa-i pot cara dupa mine. Din cauza asta la un moment dat ai nevoie si de burta. :lol: :lol: :lol:

Închis