Cupa Debutantului - Peris 2009
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Vlad_Colceriu
- veteran
serios pescarus ca nu am participat la concurs in viata meapescarusu_nebun scrie:Dar la ce capturi ai tu pana acum, ma indoiesc ca esti debutant sau incepator. Ti-am spus. Te astept ca arbitru. :) Si inca cat de mare placere mi-ar face! :)

ps
te-am adaugat in lista yahoo sa nu stric topicul cu discutia

- Vlad_Colceriu
- veteran
- alex_mures
- veteran
- Vlad_Colceriu
- veteran
da. Chestia cu catapulta mi-a scapat. Uite o observatie pertinenta. Mai copiaza omu din regulamente... Am omis sa scot catapulta... :)alex_mures scrie:sal
o intrebare de incepator![]()
ca sa nadesc cu catapulta boilies ? ce sa folosesc....argila,mal sau.....cam greu cu catapulta sa momesc numai boilies5. Nadirea se va efectua numai de pe mal, cu KOBRA, RACHETA sau CATAPULTA.

- andrei vladeanu
- member
deoarece la sfarsitul lunii aprilie trebuia sa organizez a 3 a editie a Euroconcursului 25.000 (Tancabesti), am decis sa abandonez respectivul proiect si sa ma tin de promisiunea de a arbitra si sponsoriza Cupa Debutantului 2009.
fir intins tuturor participantilor si Craciun fericit la toata lumea!
www.senzor-team.ro
APCR
APCR
- danicristi_79
- senior member
- Vlad_Colceriu
- veteran
Cam asa arata profilul omului demn de tot respectul meu. Fara alte comentarii, multumesc din suflet si recunosc ca aveam ceva emotii. Craciun fereicit si tie si voua concurentilor si arbitrilor si gazdei si familiilor dumneavoastra!andrei vladeanu scrie:deoarece la sfarsitul lunii aprilie trebuia sa organizez a 3 a editie a Euroconcursului 25.000 (Tancabesti), am decis sa abandonez respectivul proiect si sa ma tin de promisiunea de a arbitra si sponsoriza Cupa Debutantului 2009.