Fir de 0.40 mm
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Fir de 0.40 mm
@ adi- referitor la ce miai spus tu singura optiune imi ramane sa schimb firu. tamburul este incarcat corect...chiar stiu cum trebuie sa il incarc.
@mosharu'-tamburul nu este deloc pt fir. fir de 40 intra 320 m iar eu am 280-300 m pus pe tambur.
@mosharu'-tamburul nu este deloc pt fir. fir de 40 intra 320 m iar eu am 280-300 m pus pe tambur.
- Cucu Ionel
- senior member
Firul tau este prea "batos", adica nu-i moale. Un fir care sa nu-ti sara (in conditiile in care-i pus bine pe tambur), daca-l tii atarnat in jos, ar trebui sa fie intins, sub propria greutate si nu spiralat, adica sa n-aiba memoria tamburului pe care a fost bobinat. 

Fir intins tuturor celor ce-si doresc acest lucru
Re: Fir de 0.40 mm
pai schimba nene firu'flavius angling scrie:@ adi- referitor la ce miai spus tu singura optiune imi ramane sa schimb firu. tamburul este incarcat corect...chiar stiu cum trebuie sa il incarc.
intrebare: DE CE bagi 0,40 ?

in loc de 0,40 baga un 0,28 shimano technium

Fir de 0.40 mm
@mosharu---da...dau pe dunare...lunea viitoare merg la somn si am zis sa am ceva calumea pe bat si deaia mam gandit sa bag un 0.40 si forfac din fir textil. merg la clonc
Re: Fir de 0.40 mm
la somn cu inaintas textil...?:)..de unde esti flavius...?flavius angling scrie:@mosharu---da...dau pe dunare...lunea viitoare merg la somn si am zis sa am ceva calumea pe bat si deaia mam gandit sa bag un 0.40 si forfac din fir textil. merg la clonc
- George Iorga
- maniac
Fir de 0.40 mm
@sorin_cta---din deva-jud hd....
@george iorga---cu mare drag...vocal nu bag da la orga cat incape
[/url]
@george iorga---cu mare drag...vocal nu bag da la orga cat incape

- tudor oprescu
- Moderator