Test lansete Sacel, martie 2009
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Test lansete Sacel, martie 2009
In ianuarie incercam sa scoatem pe balta cateva modele de la diferiti producatori (inclusiv V2 si speed master), daca ai timp si vrei sa participi da un telefon sau treci pe la mine 

Sa nu-ti fie frica de perfectiune, niciodata nu o sa o atingi
Salut Florin,
evenimentul tind sa-l aman pentru luna martie cand avem dezghetate si lacurile. O sa-l programam in weekend cand poate avea mai multa lume timp liber si v-om putea petrece mai mult timp pe balta, temperaturile fiind sper, mai ridicate.
V-om avea vin cald, preparat la ceaun dupa o reteta proprie si servit cu polonicul in cani de lut
.
Dpmdv cred ca merita sa asteptam pentru a nu grabi desfasurarea evenimentului, atunci cred ca putem testa un brat bun de lansete si daca reusim aducem si un profesionist sa ne arate cum se manuieste corect o lanseta de casting. Cred ca mai bine de atat nici nu putem. Sper sa ne reuseasca toate si daca reusim asta ca prim eveniment, inseamna ca "semne bune anul are"
Propun 21.03.2009 zi pentru adunare.
Astept inscrierea celor ce v-or fi prezenti si rog un moderator sa mute in topic nou aceste postari.
evenimentul tind sa-l aman pentru luna martie cand avem dezghetate si lacurile. O sa-l programam in weekend cand poate avea mai multa lume timp liber si v-om putea petrece mai mult timp pe balta, temperaturile fiind sper, mai ridicate.
V-om avea vin cald, preparat la ceaun dupa o reteta proprie si servit cu polonicul in cani de lut

Dpmdv cred ca merita sa asteptam pentru a nu grabi desfasurarea evenimentului, atunci cred ca putem testa un brat bun de lansete si daca reusim aducem si un profesionist sa ne arate cum se manuieste corect o lanseta de casting. Cred ca mai bine de atat nici nu putem. Sper sa ne reuseasca toate si daca reusim asta ca prim eveniment, inseamna ca "semne bune anul are"

Astept inscrierea celor ce v-or fi prezenti si rog un moderator sa mute in topic nou aceste postari.
Sa nu-ti fie frica de perfectiune, niciodata nu o sa o atingi
pe ce lac vrei sa organizezi?adi.oprea scrie:Salut Florin,
V-om avea vin cald, preparat la ceaun dupa o reteta proprie si servit cu polonicul in cani de lut![]()
.
Dpmdv cred ca merita sa asteptam pentru a nu grabi desfasurarea evenimentului, atunci cred ca putem testa un brat bun de lansete si daca reusim aducem si un profesionist sa ne arate cum se manuieste corect o lanseta de casting. Cred ca mai bine de atat nici nu putem. Sper sa ne reuseasca toate si daca reusim asta ca prim eveniment, inseamna ca "semne bune anul are"![]()
CS Ovidius
- ghitighiusan
- veteran
deplasare in Ardeal
Adi, Ghiti, vin si eu !!!!!!!!!!! Imi place in deplasare in Ardeal! Care e data exacta pana la urma?