ANTRENAMENTELE LOTULUI NATIONAL DE CRAP

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
danr
Site Admin

Mesaj de danr » 30 Aug 2004 10:52

mesajele au fost sterse pentru atitudinea ironica si tendentioasa, nu pentru limbaj
nu au existat jigniri, si nu a facut pe nimeni " albie de porci "
sa nu exageram

s.angelo
new member

Mesaj de s.angelo » 30 Aug 2004 11:26

In caz ca nu se gasesc banii necesari, o idee ar fi sa se renunte la echipa de rezerva. Oricum, nu trebuie sarita participarea Romaniei de la campionatul mondial.
Am totusi o intrebare (retorica):
Aceasta participare este o participare sportiva, la un campionat mondial. Participantii apartin unei federatii sportive din Romania. Stiu ca in cazul unor rezultate bune (podium) sportivii de la alte discipline sunt premiati in bami de ministerul sportului sau cum s-o chema.
Este valabil si in cazul in care echipa Romaniei ar reusi ceva de prestigiu?
Eu cred ca asa ar fi normal!

fbolocan
member

Mesaj de fbolocan » 30 Aug 2004 11:52

Poate, calea cea mai simpla, este, deschiderea unui cont bancar penrtu donatii, cine poate si doreste sa contribuie va avea o cale mai putin sinuoasa.

Contul bancar creat urmeaza sa fie postat pe site, si vedem rezultatele.

Ca varianta principala totusi ar trebui sensibilizati cativa sponsori, ce am propus mai sus ar trebui sa fie doar o solutie de back-up.

Musaro Adriano
veteran

Mesaj de Musaro Adriano » 30 Aug 2004 11:54

Salut baieti am o idee: ati probat sa cereti un sprijn la ajvps? cu atata cotisanti cred ca au un fund de disponibilitate pentru avenimente aceste care sunt destul de importante.

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 30 Aug 2004 13:51

Domnule Dan Radulescu, daca considerati ca expresia " ce P.M. fac cu echipamentul" din aceasta fraza este la locul ei, Iar afirmatiile mele au fost ironice si de acea au fost sterse, nu mai am nimic de spus. Intre o ironie si o obraznicie cred ca e o mare diferenta.
Cornel Rosioru
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA.
www.crapmania.ro

danr
Site Admin

Mesaj de danr » 30 Aug 2004 14:07

dl. rosioru,

mesajele lui Poseidon au fost sterse pentru ca erau total nelalocul lor, iar mesajele dvs. pt. ca si-au pierdut obiectul muncii
mesajele dvs. de raspuns nu aveau cum sa ramana, fiind total scoase din context
cand m-am referit la mesaje ironice si tendentioase vb. despre mesajele lui Poseidon

expresia " ce P.M fac cu echipamentul " nu este limbaj obscen, ar putea insemna de exemplu ce Pescar Modern fac cu echipamentul ? :lol:

o rugaminte generala, daca considerati ca un user a postat un mesaj nelalocul lui va rog sa sesizati moderatorii, altfel nu faceti decat sa starniti o polemica fara cap si fara coada

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 30 Aug 2004 14:08

Deja s-a luat in discutie echipa de rezerva. De renuntat nu se va renunta in nici un caz. Cu riscul de a contribui fiecare component al lotului cu diferenta din buzunar. Incercari de sponsorizari se fac. Poate citeva promisiuni se vor concretiza. Din partea A.G.V.P.S. nici o sansa. nici daca am obtine locul 1. Tu sti bine Adriano cu ce ne-a ajutat A.G.V.P.S. si-n calificari. Se stie ca in toti acesti ani RO a fost reprezentata pe cheltuieli propri. Bine ca nu au impus un conducator de delegatie, tot pe cheltuiala baietilor. :lol: :lol: :lol:

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 30 Aug 2004 14:15

Dl. Dan Radulescu,
Imi cer scuze, nu m-am gindit ca P.M. poate fi Pescar Modern :lol: :lol: :lol:
Corect, situatii de genul acesta ar trebui evitate, numai ca nu m-am putut abtine, si am reactionat. :lol: :lol: :lol:

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 30 Aug 2004 16:33

Intrebare: daca nu am 6 luni vechime si vreau sa intru in club crap se poate?

fbolocan
member

Mesaj de fbolocan » 30 Aug 2004 16:45

Este o intrebare, care poate crea un precedent, raspunsul ar trebui sa fie pe privat mail.

Nu vreau sa fiu inteles gresit, dar cine nu ar vrea? Si atunci la ce buna, regula :?:

Scrie răspuns