Cupa Debutantului - Peris 2009
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- new member
- George Iorga
- maniac
S-a hotarat ca este o masura de siguranta in plus ptr. crapi. Sa zicem ca cineva tine mortish sa foloseasca o montura in-line cu leadcore...are o ruptura pe linia principala ,ori pe inaintash ...pestele tarashte plumbul prin namol ,asta se infunda si bucla de la capatul leadcore-ului se blocheaza si nu poate culisa...pestele taraste plumbul cu tot cu leadcore si restul de fir dupa el ...nu-i in regula ! Asa ca daca nu poti impune ca toata lumea sa foloseasca doar acelasi tip de montura, Safety, pe leadcore ( plumb pierdut) , s-a impus interzicerea folosirii acestuia !ChristianJr. scrie:In primul rand Sarbatori Fericite tuturor,si in al-2-lea rand as vrea daca se poate sa imi explice si mie cineva de ce nu este permisa folosirea LEADCORE-ului
P.S
Daca n-am nimerit-o ,te lamureste organizatorul cat de curand !

Varga sa fi fost din fier... ce brand aveam !!!
- Vlad_Colceriu
- veteran
.
nu cred. vezi ca mai sunt concursuri SUB 1000 lei taxa de participare 

- Vlad_Colceriu
- veteran
Vlad_Colceriu scrie:IMPORTANT !!!
Pana la data de 15.FEBRUARIE 2009, TOTI CONCURENTII CARE AU PLATIT AVANSUL, SUNT RUGATI SA DEPUNA RESTUL DE BANI IN CONTUL CUNOSCUT.
Lista de concurenti:
1.SERGIU Q
2.ALINTEODOR
3.ZENHOR - Integral (sper)
4.PAUL_SV
5.FLORIN CJ
6.GAVRILA MARIUS- PAUL RUSU
7. alex_mures - tudor_crap - avans platit
8. Madalin Chirila + Cristian Abalaesei
9. Florin Murgeanu si Cezar Oprea
10.Alexandru Bunea si Cristian Georgescu
11.Cristian Mirica & Marian Cosereanu
12.Cristian Dobrea si Razvan Lixandru
13. Ionutgrig din iasi Florin Gusa (Piatra Neamt)- avans
14.Sorin Barbu - avans
15.DANOIU VIOREL SI CIULACU IONUT - avans
16.IONUT CIUREL-ALEX MOCANU
17.DUMITRU DANIEL-DUMITRU CRISTI DANIEL
Cu deosebit respect, organizatorii.
Reactualizare!
Ultima oară modificat 15 Ian 2009 23:56 de către Vlad_Colceriu, modificat 1 dată în total.
- alex_mures
- veteran
Am platit si "restanta" de 300 RON:

Mai jos e prima chitanta...cea care atesta achitarea avansului(de 400 RON):

P.S. Sper sa nu ma fi tepuit aia de la banca...azi am constatat ca sunt cam incapabili. Uitandu-ma pe chitante, vad la CONT doua conturi diferite:
Chitanta de sus: CONT 2100-345660-050
Chitanta de jos: CONT 2100-345660-001

Mai jos e prima chitanta...cea care atesta achitarea avansului(de 400 RON):

P.S. Sper sa nu ma fi tepuit aia de la banca...azi am constatat ca sunt cam incapabili. Uitandu-ma pe chitante, vad la CONT doua conturi diferite:
Chitanta de sus: CONT 2100-345660-050
Chitanta de jos: CONT 2100-345660-001
<*))))))><{
- Vlad_Colceriu
- veteran
Vlad_Colceriu scrie:Vlad_Colceriu scrie:IMPORTANT !!!
Pana la data de 15.FEBRUARIE 2009, TOTI CONCURENTII CARE AU PLATIT AVANSUL, SUNT RUGATI SA DEPUNA RESTUL DE BANI IN CONTUL CUNOSCUT.
Lista de concurenti:
1.SERGIU Q
2.ALINTEODOR
3.ZENHOR - Integral (sper)
4.PAUL_SV
5.FLORIN CJ
6.GAVRILA MARIUS- PAUL RUSU
7. alex_mures - tudor_crap - avans platit
8. Madalin Chirila + Cristian Abalaesei
9. Florin Murgeanu si Cezar Oprea
10.Alexandru Bunea si Cristian Georgescu
11.Cristian Mirica & Marian Cosereanu
12.Cristian Dobrea si Razvan Lixandru
13. Ionutgrig din iasi Florin Gusa (Piatra Neamt)- avans
14.Sorin Barbu - avans
15.DANOIU VIOREL SI CIULACU IONUT - avans
16.IONUT CIUREL-ALEX MOCANU
17.DUMITRU DANIEL-DUMITRU CRISTI DANIEL
Cu deosebit respect, organizatorii.
Reactualizare!
@Vlad_Colceriu
Dupa ce te-am sunat a descoperit si "aiuritul" ala de la ghiseu greseala...notase un 0 in loc de 6, sau un 6 in loc de o(acolo unde e 345660).
Oricum contul pe care mi l-ai dictat era ala pe care il aveam si eu scris...gresise casierul.
Vad ca la titular esti trecut tu in ambele chitante.
Prima data cand am depus, la fel te-am sunat pentru ca imi uitasem hartiuta acasa si mi-a dictat Bogdan parca contul. Atunci chiar a fost simplu...pentru ca tipa mi-a zis: spuneti-mi contul..., i l-am dat, si apoi m-a intrebat: titularul e Vlad Colceriu? Deci era clar.
Sincer sper sa nu fie vre-o incurcatura, oricum mi-am dat seama ca sunt idioti astia cu bancile, daca nici nu noteaza un cont corect, trebuie sa i-l spui de 3 ori.
E vre-o posibilitate sa aflam daca e ok sau nu? Tie iti poate da o lista cu numele celor care au depus si sumele respective?
Urasc cand se intampla incurcaturi legate de bani si nu vreau sa se creada altceva.
Dupa ce te-am sunat a descoperit si "aiuritul" ala de la ghiseu greseala...notase un 0 in loc de 6, sau un 6 in loc de o(acolo unde e 345660).
Oricum contul pe care mi l-ai dictat era ala pe care il aveam si eu scris...gresise casierul.
Vad ca la titular esti trecut tu in ambele chitante.
Prima data cand am depus, la fel te-am sunat pentru ca imi uitasem hartiuta acasa si mi-a dictat Bogdan parca contul. Atunci chiar a fost simplu...pentru ca tipa mi-a zis: spuneti-mi contul..., i l-am dat, si apoi m-a intrebat: titularul e Vlad Colceriu? Deci era clar.
Sincer sper sa nu fie vre-o incurcatura, oricum mi-am dat seama ca sunt idioti astia cu bancile, daca nici nu noteaza un cont corect, trebuie sa i-l spui de 3 ori.
E vre-o posibilitate sa aflam daca e ok sau nu? Tie iti poate da o lista cu numele celor care au depus si sumele respective?
Urasc cand se intampla incurcaturi legate de bani si nu vreau sa se creada altceva.
<*))))))><{