ANTRENAMENTELE LOTULUI NATIONAL DE CRAP

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
Radu Sima
member

Mesaj de Radu Sima » 01 Sep 2004 19:53

LEGENDA VIE
Radu Sima aka Dolphin
www.drcrap.ro

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 01 Sep 2004 21:57

Nu vroiam sa desvalui de unde vine L.V.ul :lol:
Acum daca tot s-a aflat, sa va explic: Acm citiva ani faceam emisiunile de pescuit pe Prima TV cu Tibanu. La sfirsitul anului cind a prezentat echipa de realizatori si a ajuns la mine a spus "uitati in ce hal a putut sa ajunga o legenda vie a pescuitului la crap, in Romania" :lol: (nu aveam decit 130 Kg.)" :lol: Mai tirziu, cei tineri, au hotarit ca merit sa port initialele L.V. si au inceput sa ma strige asa.
Din aceasta cauza cind ma adresez celor ce ma cunosc mai bine, semnez L.V.ul. Probabil, acum daca toata lumea stie despre ce e vorba, voi semna postarile mele cu L.V.ul :lol:

Radu Sima
member

Mesaj de Radu Sima » 02 Sep 2004 07:59

Nea Cornele ,cu acest prilej tin sa salut si eu prezenta dumitale pe acest forum care are numai de cistigat prin aceasta si sa completez, daca imi este permis, cu precizarea ca acest nick nu stirbeste cu nimic respectul pe care toti ca ti-l purtam asa incit sper sa nu te superi pt indiscretia mea.
Radu Sima aka Dolphin
www.drcrap.ro

Mihai Vasilescu
member

Mesaj de Mihai Vasilescu » 02 Sep 2004 08:08

cornel rosioru scrie:Nu a vrut nimeni sa excluda provincia. Daca ar fi o pista buna de concurs in oricare parte a tarii, am alege-o fara retinere. Stiu ca e greu, numai ca nu am auzit pe nimeni sa se plinga de distanta.
Ne-a Cornele, fara suparare, nu cred ca cineva a vrut sa excluda provincia intentionat. Dar asta s-a intamplat. Eu m-am plans de asta de la inceput, aici pe forum, si am dat si o solutie: sa se tina mansele pe Hobaia, dar in perioade consecutive, astfel incat sa venim o data pentru toate mansele. Ne luam liber 2 saptamani si stateam numai la Hobaia daca era nevoie. Puteam face si o zi de pauza intre manse, pentru recuperare si aprovizionare. Nu era asta o problema. Dar atunci n-am primit nici un raspuns de la cei implicati. Vad, cu regret, ca numai dupa ce a iesit scandal mare s-au decis sa scrie aici.
Eu personal facusem rost de sponsorizare pentru a putea participa, dar apoi am refuzat-o constient fiind de faptul ca nu pot concura cu sanse reale in sistemul propus. Nu neg cu nimic meritele celor calificati. Departe de mine acest gand. Sunt pescari excelenti si probabil ca ar fi castigat oricum. Toata stima pentru ei si sa-i vedem cu medalii la gat!
Acu asta e, faptul e consumat, dar poate la anul se va concepe altfel sistemul de calificari. Nu zic sa se tina in alta zona a tarii, fiindca aveti langa Bucuresti cele mai bune balti de crap, dar sa nu se mai rupa concursul in manse departate in timp.
Au venit si acum pescari din provincie, dar daca le era mai usor sa vina, atunci veneau mult mai multi.

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 02 Sep 2004 08:37

Mihai draga,
Eu cred ca anul acesta s-au facut cele mai mari progrese in aceasta directie. Iarna e lunga, asa ca avem timp sa studiem diferite variante si sa o alegem pe cea mai buna. Numai ca, nu depinde numai de noi cei care participam. Trebuie sa avem in vedere perioada in care ni se pune la dispozitie pista de concurs, sa nu se suprapuna cu alte concursuri, sa fie agreata de majoritatea participantilor etc. Abia dupa acea putem hotari cite manse pe ce perioada, unde si cind. Se implica atiti factori incit pina la urma esti nevoit sa alegi varianta mai putin compromitatoare, nu cea mai buna. Oricum eu zic ca la anul se va gasi o solutie mai buna ca anul acesta.
Cornel Rosioru
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA.
www.crapmania.ro

danr
Site Admin

Mesaj de danr » 02 Sep 2004 08:40

e buna gluma cu L.V.

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 02 Sep 2004 08:47

Salut Radu,
Nu am de ce sa ma supar. Baietii cind mi-au spus L.V. tot din respect mi-au spus. Pur si simplu mi se parea mai interesant sa semnez L.V.ul atita timp cit nu multi stiau ce inseamna. De fapt ma asteptam sa mi se puna intrebarea asta. S-a intimplat sa o puna Dan acum. Asta a fost :lol: :lol:

danr
Site Admin

Mesaj de danr » 02 Sep 2004 08:48

mie tot o gluma mi se pare

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 02 Sep 2004 08:51

Asta e parerea ta si o respect.
Cornel Rosioru
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA.
www.crapmania.ro

bodyghost
junior member

salut baieti!!

Mesaj de bodyghost » 02 Sep 2004 22:59

sunt nou pe aici si am citit toate discutiile curente, respectele mele pentru cei care se ocupa de site si o prima intrebare pentru crapistii de aici virtuali cum se mai spune... ati citit libertatea de azi 02.09.2004? daca da ce parere aveti?
Radu Badica

Scrie răspuns