221 MAI EXACTmosharu' scrie: anu' trecut la Darvari, daca nu ma insel ,s-a aruncat 271m cu HI-S 200 & Basia...deci se poate
Test lansete Sacel, martie 2009
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Re: .
Marine, ce drac' mai conteaza in ziua de azi 50 m ?Mary2005 scrie:221 MAI EXACTmosharu' scrie: anu' trecut la Darvari, daca nu ma insel ,s-a aruncat 271m cu HI-S 200 & Basia...deci se poate

nu te inscri la "Apulum"?

- tudor_crap
- junior member
221..... ai de plm.... dar nu peste cap ca OTG sau pendul.....
pana-i pola peste cap :)))
eu cred ca va fi interesant concursul ca acuma bete bune sunt si o gramada de martori
si vedem exact cat putem arunca , nu doar vorbe si pareri si maiinvatam de le unu altul , ne perfectionam tehnica.....
- sa va spuna cipibm o istorioara de la matzonka parka... ca au pus balizele la 120 m si astia faceau scandal , ca cum domle` noi care suntem pescri... si pescuim pe la 170 metri ce sa facem noi la 120 va bateti joc de noi ...:))))
si pana la urma sa constatat ca nu pescuiau nici pana la 120 m :)))) 

eu cred ca va fi interesant concursul ca acuma bete bune sunt si o gramada de martori

- sa va spuna cipibm o istorioara de la matzonka parka... ca au pus balizele la 120 m si astia faceau scandal , ca cum domle` noi care suntem pescri... si pescuim pe la 170 metri ce sa facem noi la 120 va bateti joc de noi ...:))))

field tester DudiBait