LIVADA , BIHOR

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
cipibm
senior member

Mesaj de cipibm » 21 Ian 2009 05:43

Cum e cu gheate pe LIVADA?Nu sa topit? :lol: Pe cand putem oare pescui? :roll:

udvarhely
senior member

Mesaj de udvarhely » 21 Ian 2009 16:03

am fost si eu la un concurs si odata la pescuit(daca nu ar fii 400 km de la noi as-fi in fiecare sfarsit de saptamina)daca pot sa dau o parere si eu sunt pe partea aceelor care nu vor barca pe balta nu e o balta asa de imensa unde nu se poate pescui de pe mal sau nadi

Luci_Stan
member

Mesaj de Luci_Stan » 21 Ian 2009 18:56

mai fratilor am vazut in avp la categoria drum de acces pe balta e de 3*** :shock: si asa si e pana incepe ploaia :D
ca dupaia doamne fereste sa nu ai 4*4

zoli1964
senior member

Mesaj de zoli1964 » 21 Ian 2009 19:23

da, asta cu drumul de x stele e chiar la misto pe loc repaus :lol:

tudor_crap
junior member

Mesaj de tudor_crap » 21 Ian 2009 19:33

Plantatul acsta cu un navomodel este foarte civilizat si des utilizat inclusiv de idolii nostrii englezi pe care ii citim si care ne inspira.
Am investit intr-o barcuta teleghidata tocmai pentru a-mi spori sansele in orice conditii.
Teoretic suntem meschini. Acceptam inovatile in domeniu ( rod-pod, avertizori, sonar, ...e.t.c.) dar ne cramponam de un pescuit care permite asezarea momelii exact in locul in care dorim.
Personal, cred ca aceste metode nu ar trebui sa fie descurajate pe nici un lac, nu este absolut nimic distructiv, este civilizat( ma repet) si foarte util.
eu cred ca decat sa interzicem balizatul si plantatul, mai bine limitam locurile pe balta si interzicem muzica, scandalul s.a.m.d
Mai omule , ai vazut ce a scris mai sus MariusBarbu ??? cunosti livada? nu e o balta pt plantat. Auzi , la husasau nu ai vrea sa se poata planta? :lol: :roll: la iernut a trebui sa lase plantat ,dar si acolo e problema ca mai vine cate un destept cu 3 saci de KUKURUZfood si f*te apa. in cazul livezii de bihor nu necesita plantat! e rau can sunt pescari nai multi si fiecare intra cand il taie capul . de ex tu incei si prinzi ca ti- a intrat pestele pe pat si vecinu vede ca nu prinde , si se baga sa-si momeasca acolo langa tine ti-a taiat elanul :roll:
Repet nu trebuie interzis plantatul , dar sunt lacuri si lacuri ..... :-? :shock: :roll:
field tester DudiBait
ImagineImagine

dinu profesoru
senior member

Mesaj de dinu profesoru » 21 Ian 2009 19:41

@Luci Stan
desi Alba Iulia e mare,desi te cheama ca pe mine,sper ca nu esti prieten cu cei 4 meseriasi din Alba Iulia care au fost prinsi cu mita-n sac(a se citi crapi) si au fost expulzati de pe balta iar acum au interdictie cinci ani?...sau poate da si acum ai chef de caterinca?
Sa zicem ca e mai palpitant asa,ai si pescuit si aventura off-road,cand am sa consider de cuviinta ca a sosit momentul sa investesc si in infrastructura promit ca am sa te anunt,pana atunci din pacate am alte prioritati.

dinu profesoru
senior member

Mesaj de dinu profesoru » 21 Ian 2009 19:47

@Cipibm
cel tarziu pe sambata se va dezgheta complet lacul,azi era inca inghetat dar temperatura a fost 12 grade si a plouat(si mai este si aportul apei termale care vine cu debit mare pe canal)...am sa te anunt.

Dani Hentiu
maniac

Mesaj de Dani Hentiu » 21 Ian 2009 20:11

tudor_crap scrie:
Plantatul acsta cu un navomodel este foarte civilizat si des utilizat inclusiv de idolii nostrii englezi pe care ii citim si care ne inspira.
Am investit intr-o barcuta teleghidata tocmai pentru a-mi spori sansele in orice conditii.
Teoretic suntem meschini. Acceptam inovatile in domeniu ( rod-pod, avertizori, sonar, ...e.t.c.) dar ne cramponam de un pescuit care permite asezarea momelii exact in locul in care dorim.
Personal, cred ca aceste metode nu ar trebui sa fie descurajate pe nici un lac, nu este absolut nimic distructiv, este civilizat( ma repet) si foarte util.
eu cred ca decat sa interzicem balizatul si plantatul, mai bine limitam locurile pe balta si interzicem muzica, scandalul s.a.m.d
Mai omule , ai vazut ce a scris mai sus MariusBarbu ??? cunosti livada? nu e o balta pt plantat. Auzi , la husasau nu ai vrea sa se poata planta? :lol: :roll: la iernut a trebui sa lase plantat ,dar si acolo e problema ca mai vine cate un destept cu 3 saci de KUKURUZfood si f*te apa. in cazul livezii de bihor nu necesita plantat! e rau can sunt pescari nai multi si fiecare intra cand il taie capul . de ex tu incei si prinzi ca ti- a intrat pestele pe pat si vecinu vede ca nu prinde , si se baga sa-si momeasca acolo langa tine ti-a taiat elanul :roll:
Repet nu trebuie interzis plantatul , dar sunt lacuri si lacuri ..... :-? :shock: :roll:

pe cuvant de onoare ca nu fac legatura intre ce a scris Marius Barbu si ce am scris eu. Nu sunt asa sociabil, nu fac vizite nimanui, nu ma plimb cu barca pe lac, nu dau cu 3 saci de porumb, asa ca nu inteleg de unde ata opunere si reticenta la cele intrebate de mine.
te rog sa citesti cu mai mare atentie si apoi facem pace ca nu e motiv de cearta
><)))°>-------- Dani

Luci_Stan
member

Mesaj de Luci_Stan » 21 Ian 2009 20:22

@ Dinu Profesoru
eu caterinca nu fac cu nimeni mai ales daca nu cunosc omul in persoana :oops:
iar in privinta braconajului nu ma numar pintre cei 4 muschetari
eu am fost la livada in toamna cu Alex Captiu (alex alba) dar nici nu sa pus problema sa luam peste.
cu respect.

cipibm
senior member

Mesaj de cipibm » 21 Ian 2009 21:09

@Dl DINU
:D :D :D
@LuciStan
De fiecare data cand am fost la Livada ,daca am VRUT sa intru pe balta am intrat,daca am VRUT sa ies am iesit,indiferent de vreme.Totul e sa vrei! :lol:

Scrie răspuns