Drill -ul ca tehnica
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Exlica-le la oameni ca tu de fapt cand ii dai fir mulinezi in sens invers daca se poate spune asa.....asa ca o curiozitate personala ..ai incercat vreodata sa folosesti frana?....poate e mai usor....in plus e posibil sa avariezi mulineta cu stilul tau ..fortezi angrenajul la "coarba"
xxx doesn't think.... because xxx knows everything
-
- member
Drilul din coarba sau din minerul mulinetei il folosesc cred f. multi pescari de crap, uitati-va la filmele de la Korda la D. Fairbrass. Personal imi plac ambele stiluri dar mi se pare mai sigur sa mulinez in sens invers si sa ii dau crapului fir decit sa lucreze numai frina mulinetei, poate si din obisnuinta. In schimb frina nu este strinsa la maxim, pt. orice eventualitate.
-
- member
- tudor_crap
- junior member
mai fratilor.... buna intrebarea lui cipri :)) daca iti pleaca un amur din coarba sa dus... fir rupt incalcit , ciuciu :)). am aincercat si eu dar e mai ciudat, intrun fel e bine . cel mai mare avantaj e ca nu se rasuceste firul oricat fir al lua crapul ;)
deci la inrebarea lu ` cipri e clar , daca iti pleaca un amur din coarba ai belit-o

deci la inrebarea lu ` cipri e clar , daca iti pleaca un amur din coarba ai belit-o

field tester DudiBait

-
- member
1. frina putin slabita.
2. tamburul mulinetei este mare, elibereaza fir mai repede.
3. lanseta amortizeaza socul.
4. in caz de urgenta tot mai este timp de eliberat frina, dar foarte rar se intimpla.
5. eventual daca este peste puternic inainte de mincioc pun degetul pe tambur, eliberez frina mai tare si dupa asta execut manevra, asta ca precautie.
Imi plac ambele stiluri dar acesta mi se pare mai sigur. Nu este neaparat sa am dreptate este doar o parere.
2. tamburul mulinetei este mare, elibereaza fir mai repede.
3. lanseta amortizeaza socul.
4. in caz de urgenta tot mai este timp de eliberat frina, dar foarte rar se intimpla.
5. eventual daca este peste puternic inainte de mincioc pun degetul pe tambur, eliberez frina mai tare si dupa asta execut manevra, asta ca precautie.
Imi plac ambele stiluri dar acesta mi se pare mai sigur. Nu este neaparat sa am dreptate este doar o parere.
Am avut multe experiente cu amurii ...iti zic eu ca ramai cu mana pe "coarba"
daca nu folosesti frana ......raman la parerea mea si zic ca frana este singura care trebuie folosita in drill ...dar ma rog fiecare poate sa se lupte cu pestele cum vrea ..chiar si din "coarba" daca ii face placere 

xxx doesn't think.... because xxx knows everything